Πάλι μαζί τα αδέρφια Kostitsyn

Οι Νάσβιλ Πρέντατορς ενοποίησαν τους Andrei και Sergei Kostitsyn και απέκτησαν τον Paul Gaustad τις τελευταίες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία περί ανταλλαγών στο NHL.

Στους Μόντρεαλ Κανάντιενς, οι Kostistyns ήταν μαζί από το 2007 μέχρι το 2010. Αφού βρέθηκε ο Sergei στο Νάσβιλ από πέρσι, φέτος τον ακολούθησε ο Andrei. Από την πλευρά τους, οι «χαμπς» απέκτησαν επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου το 2013 και μία πέμπτου γύρου για το ίδιο έτος, η οποία μπορεί να αλλάξει ανάλογα

με την απόδοση του νέου αποκτήματος των «πρεντς».

Πάντως, το επερχόμενο καλοκαίρι, ο Sergei Kostitsyn θα είναι unrestricted free agent, ενώ η απόδοσή του φέτος ήταν αρνητική. Το τωρινό του συμβόλαιο προβλέπει αποδοχές 3,25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, οπότε η ομάδα του Μόντρεαλ μάλλον «ξεφορτώθηκε» περιττό της περιουσιακό στοιχείο.

Στο Τενεσί θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Paul Gaustad. Ο unrestricted free agent το καλοκαίρι έφερε μαζί του μία επιλογή ντραφτ τέταρτου γύρου, αλλά οι Μπάφαλο Σέιμπερς πήραν μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου σαν αντάλλαγμα. Φαίνεται, δηλαδή, πως ο αμυντικογενής επιθετικός ήταν μεγάλη... ανάγκη για τα «αρπακτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα