Αλεξίου καλεί διοίκηση για τίτλο

Την υλοποίηση 3-4 μεταγραφών προανήγγειλε ο Αλέξης Αλεξίου, τεχνικός της Νίκης Βόλου, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της διοίκησης για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, ο Ελληνας τεχνικός ήταν κατηγορηματικός:

«Όπως ξέρετε οι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν προπόνηση την Τετάρτη, λόγω των γνωστών προβλημάτων. Στη συνέχεια δουλέψαμε καλά και πάμε στο ματς με τον Τηλυκράτη με καλή ψυχολογία. Για να μη γίνομαι γραφικός και να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να τελειώσει γρήγορα το διοικητικό θέμα για καλό της ομάδας.

Για να πάει μια ομάδα καλά, πρέπει να έχει μια διοίκηση δυνατή, για να νιώθουν οι παίκτες ασφάλεια. Θέλουμε μια σταθερή διοίκηση, που να είναι κοντά μας και να λύνει όλα τα προβλήματα, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε βάλει. Τόσο ο κ. Δαλούκας όσο και ο κ. Ιωαννίδης ήρθαν στα αποδυτήρια. Ενδιαφέρθηκαν για την ομάδα», τόνισε ο Αλέξης Αλεξίου και συνέχισε: «Πλέον περιμένω τις εξελίξεις. Πρέπει το διοικητικό πρόβλημα να λάβει ένα τέλος. Δεν πάει άλλο. Βγάζουμε και μια εικόνα για το σύλλογο προς τα έξω που δεν είναι καλή. Δε γνωρίζω τι θα γίνει, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Δουλεύουμε με τα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν αυτά τα παιδιά δε νιώθουν ασφάλεια, δε θα έχουν το μυαλό τους να παίξουν μπάλα. Εγώ κρατάω τους παίκτες και τους έχω σε εγρήγορση, γιατί ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός».

Συνεχίζοντας, ο Αλεξίου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα πραγματοποιήσει η Νίκη Βόλου 3-4 μεταγραφές νεαρών παικτών, δίχως να αποκαλύψει συγκεκριμένους στόχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα