«Άκυρο» σε Σέιντ Λούις Ραμς

02:52 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Απορρίφθηκε το σχέδιο αναδιαμόρφωσης του γηπέδου των Σέιντ Λούις Ραμς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πλέον δημιουργείται σοβαρό ενδεχόμενο μετακόμισης των Ραμς, πριν από την έναρξη της σεζόν 2015-16. Κάτι αντίστοιχο, αναφορικά με την πόλη του Μιζούρι, είχε συμβεί το 1987, όταν οι Κάρντιναλς μεταφέρθηκαν στην Αριζόνα. Σημειώνουμε πως το κλίμα ανάμεσα στην ομάδα του NFL και την αρμόδια Πολιτεία δεν είναι ιδιαίτερα θετικό.

Νέες αποδείξεις

για το σκάνδαλο των Νιου Ορλίνς Σέιντς

Έπειτα από τη συνέχιση των σχετικών ερευνών αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες για τρόπο τιμολόγησης των τραυματισμών στους Νιου Ορλίνς Σέιντς. Πρόκειται για το σκάνδαλο που έχει «πλήξει» το NFL, τους τελευταίους μήνες. Ανάμεσα στα νέο ντοκουμέντα υπάρχουν αναφορές στις… πληρωμές των «αγίων».

Προσαρμογή συμβολαίου σε Osi Umenyiora

Ο 2-φορές Pro Bowl defensive end των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Osi Umenyiora, δέχθηκε πρόταση προσαρμογής συμβολαίου. Έτσι θα συνεχίσει στους κάτοχους του Super Bowl. Πάντως δεν αποκαλύφθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας. Εν τω μεταξύ η ποινή, για χρήση αντικανονικών ουσιών, σε βάρος του running back, Andre Brown, ανακλήθηκε.

Πήραν Mike Harris οι Τζάγκουαρς

Τον cornerback, Mike Harris, απέκτησαν οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Ταυτόχρονα ο Morgan Trent τοποθετήθηκε στον κατάλογο των waivers, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ. Την ίδια ώρα υπογράφηκε ο undrafted rookie cornerback, Dontrell Johnson, για δεύτερη φορά εντός ενός μήνα!

Συμβόλαιο στον Harrison Smith

Τη φετινή επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, Harrison Smith, «δέσμευσαν» οι Μινεσότα Βάικινγκς. Πλέον εκκρεμούν δύο ακόμα rookies για τον σύλλογο της Μινεάπολις.

Υπέγραψε ο T.Y. Hilton

Οι Ιντιανάπολις Κολτς τον επέλεξαν στον τρίτο γύρο του ντραφτ και πλέον «δέσμευσαν» τον wide receiver, T.Y. Hilton, με τετραετές συμβόλαιο. Οι Κολτς έχουν ακόμα τρεις φετινές επιλογές ντραφτ σε εκκρεμότητα.

«Έκλεισαν» Phillip Blake οι Μπρόνκος

Ο 27χρονος πολυσύνθετος παίκτης, Phillip Blake, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Ντένβερ Μπρόνκος. Πρόκειται για φετινή επιλογή ντραφτ τέταρτου γύρου.

Είχε πρόβλημα ύπνου ο Junior Seau

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο Junior Seau χρησιμοποιούσε υπνωτικά χάπια τις τελευταίες εβδομάδες, πριν αυτοκτονήσει. Αυτά προκάλεσαν, όπως φαίνεται, μοιραία συναισθήματα λόγω του συνδυασμού τους με αλκοόλ.

Τραυματίστηκε ο Jordan White

Έσπασε το αριστερό του πόδι ο rookie wide receiver των Νιου Γιορκ Τζετς, Jordan White. Μοιραία η φετινή επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου θα μείνει εκτός, μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Νεοϋορκέζων.

Keywords
Τυχαία Θέματα