Αισιοδοξία για Μέλμπεργκ-Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

Οι Μάρκο Πάντελιτς και Φρανσουά Μοντέστο πιθανότατα θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να αισιοδοξούν για την παραμονή και τον Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι δυο άσοι θα αναχωρήσουν για την Αυστραλία σήμερα (15/05) ωστόσο αυτό δεν σημαίνει

πως δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών, καθώς στην αποστολή θα είναι και οι Γιάννης Μώραλης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ.

Ο μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα θα βρίσκεται στην χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν στον «Κάνιο» ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ για μονοετές συμβόλαιο και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση.

Παράλληλα, υπάρχει αισιοδοξία και για το «ναι» του Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς του έχει γίνει γενναιόδωρη πρόταση, ειδικά από την στιγμή που σε λίγους μήνες κλείνει τα 35 χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει αντιστροφή κλίματος στην περίπτωση του Μέλμπεργκ, καθώς οι ελπίδες παραμονής του «βράχου» και τη νέα σεζόν ήταν σαφώς λιγότερες από ότι είναι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα