Πρωταθλήτριες Ιταλία και... Ελλάδα στο Panini Cup το 1ο σαββατοκύριακο!

Ολοκληρώθηκε χθες (14/5) το πρώτο από τα τρία μέρη της νέας διοργάνωσης που ξεκίνησε η ΠΕΠΣΣ σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικού marketing Libero S&T (που ανέλαβε το marketing της Ένωσης) και την PromoSport, με μεγάλο χορηγό την PANINI.

To PANINI CUP, όπως είναι η ονομασία του, είναι το 1ο Κύπελλο Προσομοίωσης Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου για ακαδημίες σε όλες τις ηλικίες. Κάθε ακαδημία εκπροσωπεί μία εθνική ομάδα, ντύνεται στα χρώματά της και μέσα σε ένα διήμερο τουρνουά προσπαθεί να γίνει η νέα

Πρωταθλήτρια! Η Panini, η γνωστή εταιρία με τα albums και τα αυτοκόλλητα των ποδοσφαιριστών, αγαπημένη όλων των μικρών , αλλά και μεγάλων οπαδών των συλλογών και του ποδοσφαίρου (και με την εγγύηση ότι όλες οι συλλογές της Panini, συμπληρώνονται πάντα, χωρίς να υπάρχουν σπάνια νούμερα) ήταν το πρόσωπο που κυριάρχησε στο χώρο στις 12-13/5 και πρόσφερε απίστευτες ...παγκοσμίου επιπέδου συγκινήσεις!

Το 1o από τα 3 events που ολοκληρώθηκε συμπεριλάμβανε 2 κατηγορίες, τους παίδες και τα pre-juniors και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μινώταυρου. Το επόμενο γίνεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου στο Αθλόπολις του Αίαντα Παλλήνης και θα αφορά τους παμπαίδες και το τελευταίο θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Ιουνίου πάλι στο Αθλόπολις και θα αφορά τα juniors και (ξανά) τα pre-juniors για τα οποία έτσι θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία οι αρκετές ομάδες που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν στο 1ο σαββατοκύριακο.

Η διοργάνωση περιλάμβανε πάρα πολλές εκπλήξεις, όπως DJ και μουσική σε όλη την διάρκεια της Κυριακής, τη μασκότ της διοργάνωσης που έπαιξε με τους συμμετέχοντες, τον Γιάννη Ζαραδούκα του Ολυμπιακού που υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και έκανε τις απονομές, τον Άλεξ Πιτσαλίδη, πρωταθλτή Ελλάδος στο free style football που μάγεψε με τα ποδοσφαιρικά ζογκλερικά του μικρούς και μεγάλους και άλλα πολλά! H Panini είναι η μοναδική εταιρία που έχει τα δικαιώματα για τις συλλογές του EURO 2012 και οι παρευρισκόμενοι πήραν και θα πάρουν δωρεάν άλμπουμ με σκοπό να τα συμπληρώσουν και να ανταλλάξουν τα διπλά αυτοκόλλητά τους! Oι πρώτοι νικητές παίρνουν ως δώρο και από ένα απίστευτο άλμπουμ συμπληρωμένο με όλη τη συλλογή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πραγματοποιήθηκαν πάρα πολύ δυνατοί αγώνες και ιδιαίτερα στα ημιτελικά και στα τελικά πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στην παράταση και τα πέναλτι. Πιο συγκεκριμένα, στα pre-junior πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιταλία (από την ΑΕΚ), ασημένια η Αγγλία (από τον Αίαντα Παλλήνης) και χάλκινη η Γαλλία (από την Αθήνα 90). Στους παίδες πρωταθλήτρια η Ελλάδα (από την ΑΕΚ), ασημένια η Ολλανδία (από τον ΓΣ Σαλαμίνας) και χάλκινη η Αγγλία (από τον Αίαντα Παλλήνης).
Οι συμμετοχές για το ερχόμενο σαββατοκύριακο είναι ακόμα ανοιχτές αλλά αναμένεται σήμερα να ολοκληρωθούν και το ενδιαφέρον θα ανέβει σίγουρα κατακόρυφα!

Keywords
Τυχαία Θέματα