Αφρουδάκης: «Έχασα τον έλεγχο»

Ο πολίστας της Βουλιαγμένης μιλά στο Onsports για την αντίδρασή του στον διαιτητή Σταυρόπουλο, στο ντέρμπι με την Χίο.

«Ήταν μία φάση που δεν είχα καμία επαφή με τον επιθετικό της Χίου, στην προκειμένη περίπτωση με τον Αντώνη Βλοντάκη και σφύριξε πέναλτι. Εγώ αντέδρασα, πετώντας το σκουφάκι μου και θεώρησε σωστό να με αποβάλλει με αντικατάσταση. Μετά από αυτό, έχασα τον έλεγχο», σχολίασε ο πολίστας της Βουλιαγμένης, Χρήστος Αφρουδάκης, για την αντίδρασή του απέναντι στο διαιτητή Σταυρόπουλο, 1’ 52’’ πριν τη λήξη του τρίτου

οκταλέπτου.

Όσον αφορά στο αποτέλεσμα του αγώνα, δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω, αν μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, δείξαμε πάντως χαρακτήρα, κυρίως στο τέλος και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Ωστόσο, όπως είχα πει και πριν το ματς, ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, είναι μακρύς ο δρόμος για να πούμε κάτι παραπάνω».

Ερωτηθείς εάν η αποβολή του πείσμωσε τους συμπαίκτες του και γύρισαν το παιχνίδι, ο 27χρονος πολίστας απάντησε: «Δεν ξέρω. Πραγματικά εύχομαι, αν δεν μπόρεσα να συνεχίσω αγωνιστικά για να βοηθήσω την ομάδα μου, ελπίζω να την βοήθησα με την αποβολή μου και να αντέδρασαν. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω βέβαια, δεν μπορώ να γνωρίζω πώς σκέφτονται οι συμπαίκτες μου, ο καθένας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και για κάποιους μπορεί όντως να λειτούργησε θετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα