Shutout… ολκής για τον Clay Buchholz των Μπόστον Ρεντ Σοξ

06:17 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το τρίτο shutout της καριέρας του πέτυχε ο Clay Buccholz στο 7-0 των Μπόστον Ρεντ Σοξ σε βάρος των Μπάλτιμορ Όριολς.

Ο Buchholz (6-2) παραχώρησε τέσσερα hits και ένα walk, ενώ ο 27χρονος αριστερόχειρας pitcher κατέγραψε και έξι strikeouts. Επίσης, ο Andrian Gonzalez είχε τρία hits και δύο RBIs, ενώ ο Κέβιν Γιούκιλις είχε δύο και ένα, αντίστοιχα. Για τους Όριολς απουσίασε ο τραυματισμένος Νικ Μαρκάκης, ενώ αυτή ήταν η πρώτη τους φετινή ήττα στο «Fenway Park», ύστερα από πέντε προγενέστερες νίκες.

Με double

του Michael McKenry επί του Aroldis Champman (4-1), οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς κέρδισαν με 5-4 τους Σινσινάτι Ρεντς στο δέκατο inning. Στο ένατο inning o Joel Hanrahan (3-0) παραχώρησε το 4-4, αλλά χρεώθηκε τη νίκη και ο Chris Resop πήρε το πρώτο του φετινό save «καθαρίζοντας» το δέκατο. Από την άλλη, ο Ryan Ludwick είχε δύο home runs, εκ των οποίων αυτό που ισοφάρισε σε 4-4 στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης. Άλλο ένα αντίστοιχο χτύπημα είχε ο Jay Bruce για τους «κόκκινους».

Δύο home runs σημείωσε ο Jason Heyward στο 8-2 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Μαϊάμι Μάρλινς. Αμφότερα ήταν ατομικά, αλλά ο Martin Prado πέτυχε το νικητήριο με διπλό home run στο έκτο inning. Ακολούθησε τριπλό του Michael Bourn στο ένατο. Έτσι ο Mike Minor (3-4) πήρε τη νίκη, αν και χρειάστηκε 103 pitches, για να ολοκληρώσει πέντε innings. Για τους Μάρλινς, ο Giancarlo Stanton συμπλήρωσε 14 homers, ενώ ο Jose Reyes «έγραψε» το πρώτο του για το φετινό πρωτάθλημα.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος, Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τάμπα Μπέι Ρέις, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Τορόντο Μπλου Τζέις και Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα έξι.

Keywords
Τυχαία Θέματα