Κανονικά ο Zach Parise στον πέμπτο τελικό

05:12 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν ένιωσε περαιτέρω ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Zach Parise των Ντέβιλς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο αρχηγός των «διαβόλων» χτύπησε ελαφρά τον αριστερό του αστράγαλο στην τρίτη περίοδο του τέταρτου αγώνα με τους Λος Άντζελες Κινγκς. Ωστόσο φάνηκε σε καλή κατάσταση, ύστερα από το ματς. Κατά συνέπεια δεν είναι αμφίβολος για τον πέμπτο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (10/06, 03:00).

Αναγνώριση

του Martin Brodeur

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς μείωσαν σε 3-1 τη σειρά του Stanley Cup, αλλά όλοι οι παίκτες τονίζουν πως θα παίξουν πέμπτο παιχνίδι λόγω των αποκρούσεων του Martin Brodeur. Ακόμα και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Adam Henrique, δήλωσε: «Μας έφερε στην παράταση στα δύο πρώτα ματς με καταπληκτικές ενέργειες. Πλέον τα περιμένουμε αυτά. Εξαιτίας του βρισκόμαστε εδώ». Ο ίδιος ο 22χρονος Καναδός, πάντως, έγινε ο πρώτος rookie από το 1999 που πετυχαίνει τρία νικητήρια γκολ στα playoffs!

Παράταση τίτλου στο Λος Άντζελες

Παρά την ήττα τους, οι Κινγκς θέλουν μία ακόμα νίκη, για να γίνουν οι πρώτοι όγδοοι μίας περιφέρειας που κατακτά το Stanley Cup. Στο «στρατόπεδο» του συλλόγου υπάρχει ακόμα αισιόδοξο κλίμα, το οποίο πιστοποιήθηκε στη σημερινή (07/06) προπόνηση. Αντίθετα σε οπαδικό επίπεδο ξεχώρισε η σύλληψη τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι έκαναν επεισόδια, ύστερα από τη χθεσινή ήττα στο «Staples Center».

Τετραετές στον David Jones

Νέο τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο David Jones με τους Κολοράντο Άβαλανς. Ο 27χρονος επιθετικός προέρχεται από σεζόν με είκοσι γκολ και 17 ασίστ, ενώ έχει 67 γκολ σε 239 συνολικά παιχνίδια της καριέρας του.

Κοντά σε John Davidson οι Μπλου Τζάκετς

Τον πρόεδρο των Σέιντ Λούις Μπλους, John Davidson, προσέγγισαν επίσημα οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς. Η διαφαινόμενη πρόσληψή του αφορά μία αντίστοιχη θέση στη διοίκηση του συλλόγου και πιθανότατα θα επηρεάσει τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός, Rick Nash, είναι σε καθεστώς ανταλλαγής, κάτι που μπορεί να αλλάξει.

Προσοχή σε Derrick Pouliot

Έχει ήδη αποσπάσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ο Derrick Pouliot, που συμμετέχει στο φετινό ντραφτ του NHL. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς των φετινών εισακτέων στη λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα