LIVE η συνέντευξη Τύπου του Ίβκοβιτς

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τίθεται ο Ντούσαν Ίβκοβιτς (22/11, 16.30), με αφορμή τον αυριανό (23/11) αγώνα με την Μπιλμπάο.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού θα αναφερθεί τόσο στο παιχνίδι με τους Βάσκους, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όσο και στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Το Οnsports θα σας μεταφέρει όλα όσα θα πει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς...

Ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, με το Σέρβο προπονητή να αναφέρει:

«Το αυριανό (22/11) παιχνίδι γίνεται σε μια εβδομάδα, η οποία είχε μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα αναφορικά με το πώς θα προετοιμάσω την ομάδα. Θέλω να δω πόσο επιτυχημένοι είμαστε. Στο παιχνίδι με τη Νανσί δεν είχαμε επαφή με το γήπεδο, θέλαμε να δείξουμε τη θέληση και την ενέργειά μας με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε, στο δεύτερο δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν είχε αντίδραση η ομάδα για να παίξει σετ παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκό. Μόνο ο Πρίντεζης ήταν έτοιμος. Δεν ετοιμαστήκαμε καλά. Θεωρούσα πως κούραζα την ομάδα ψυχολογικά». Είπε ακόμα…

Για την Μπιλμπάο: «Προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στη Βιτόρια επί της Καχασάλ. Είμαι αισιόδοξος. Οφείλουμε κάτι, καθώς το πρώτο παιχνίδι ήταν το χειρότερο φετινό μας. Δεν είχαμε τους Λούκας και Κέσελ, οι Παπαδόπουλος και Άντιτς ήταν τραυματίες. Εκεί χάσαμε το παιχνίδι και έγινε διαφορά. Οι ψηλοί μας ήταν πολύ άστοχοι, είχαμε 3/19 σουτ. Προετοιμαζόμαστε για παιχνίδι έδρας κι ελπίζουμε να έχουμε έχουμε έδρα. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας.

Η Μπιλμπάο δεν έχει μεγάλη εμπειρία ως ομάδα, αν κι έχει έμπειρους παίκτες όπως οι Ραούλ, Μούμπρου, Γκριμάου και Φίσερ. Ο Κατσικάρης έχει φτιάξει μια καλή και ισορροπημένη ομάδα, που τρέχει. Πρέπει να δούμε πώς θα τους σταματήσουμε. Πρέπει να βγάλουμε άμυνα στους αιφνιδιασμούς τους. Η ομάδα ρολάρει σιγά σιγά και καταλαβαίνει ο ένας παίκτης τον άλλον. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε τραυματισμούς, για τη 12άδα μετά την αυριανή (23/11) προπόνηση».

Για την ήττα με 15 πόντους στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής: «Οι ομάδες στον όμιλο είναι ισορροπημένες ομάδες. Η Κάχα Λαμποράλ πήρε τον Ντράγκιτς. Μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στη συνέχεια. Μετά τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, μου είπε ο Σπάχια για το τάιμ άουτ και του είπα ότι ήξερα πως θα γινόαν έτσι ο όμιλος. Μπορεί κάθε άμυνα και κάθε επίθεση να παίξουν μεγάλο ρόλο».

Για το πόσο καθοριστικής σημασίας είναι ο αυριανός (22/11) αγώνας: «Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για πρόκριση. Η ομάδα μου με τόσους νέους παίκτες είναι δύσκολο να παίξει σε δύο δυνατούς αγώνες την εβδομάδα. Εξάλλου, έχουμε πει πως είναι νωρίς για να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα έχουμε ενέργεια. Όλα ξεκινούν από τον εγκέφαλο. Από πλευράς ψυχολογίας, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη αύριο (23/11). Με τον Παναθηναϊκό δεν κάναμε πρωινή προπόνηση, θέλαμε να βγάλουμε το 100% στο παρκέ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός πως οι αντίπαλοι προπονητές επιλέγουν να δίνουν βολές στους ψηλούς του Ολυμπιακού: «Θα πρέπει να βελτιωθούν. Η δουλειά μου είναι, αν υπάρχουν φάο

Keywords
Τυχαία Θέματα