F1: Η Williams έτοιμη για το 2012

Η Williams θα ανακοινώσει τη σύνθεση των οδηγών της για το 2012 αυτή την εβδομάδα και όλοι αναμένουμε αν θα είναι σε αυτήν ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Σύμφωνα με το site του περιοδικού «Speed Week» το οποίο επικαλείται δηλώσεις του Τότο Βολφ (μέτοχου της Williams) η ομάδα θα ανακοινώσει τη σύνθεσή της μέσα ή στο τέλος της (μετά το γκραν πρι της Βραζιλίας) εβδομάδας.

Η θέση του Πάστορ Μαλντονάντο θεωρείται ασφαλής αν και έχουν αρχίσει κάποια προβλήματα στη Βενεζουέλα για το πως ο οδηγός παίρνει τα χρήματα από

την Εθνική Εταιρία Πετρελαιοειδών (PDVSA) η οποία είναι ο χορηγός του. Η ομάδα προς το παρόν δεν ανησυχεί για αυτά και συνεχίζει τη συνεργασία.

Στην πραγματικότητα είναι ο Ρούμπενς Μπαρικέλο ο οποίος πρέπει να ανησυχεί για τη θέση του καθώς 4 οδηγοί κοιτάζουν το μπάκετ του.

Κίμι Ραϊκόνεν, Άντριαν Σιούτιλ, Βαλτέρι Μπότας και Γκιέντο Βαν Ντερ Γκάρντ περιμένουν τηλέφωνο για να περάσουν από την Οξφόρδη και να συζητήσουν . Σύμφωνα με το Ιταλικό περιοδικό « Autosprint» ο Ραϊκόνεν είναι έτοιμος να υπογράψει και έχει δύο προτάσεις. Η πρώτη θέλει τον «Ράικο» να υπογράφει για πολλά χρόνια αλλά να έχει και μερίδιο μετόχου. Η δεύτερη είναι συμβόλαιο μίας σεζόν ώστε ο Ραϊκόνεν να είναι ελεύθερος να μετακινηθεί στην Mercedes GP (το 2013) όταν (και αν) ο Σουμάχερ φύγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα