F1: Οι Ντι Ρέστα και Χαλκενμπέργκ στη Force India

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής και… υπολογισμών η ομάδα Sahara Force India ανακοίνωσε τη σύνθεση των οδηγών της για το 2012.

Για την ομάδα του Βιλτζάϊ Μάλια θα οδηγούν οι Πολ Ντι Ρέστα και Νίκο Χάλκενμπεργκ. Ο Σκωτσέζος διατηρεί τη θέση του (μετά από μία καλή χρονιά) ενώ ο νεαρός Γερμανός (όλοι μιλούν για τον νέο Σουμάχερ όπου έχει και τον ίδιο μάνατζερ) εκτόπισε τον συμπατριώτη του, Άντριαν Σιούτιλ.

«Πραγματικά ανυπομονώ για τη δεύτερη χρονιά μου στη Formula 1

και στην Sahara Force India. Έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, θέλουν πολύ να επιτύχουν και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για το 2012, πραγματικά υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για όλη την σκληρή δουλειά που έχει κάνει αλλά και για την υποστήριξη που μου έχει δείξει» δήλωσε ο Ντι Ρέστα.

Ο Νίκο Χάλκενμπεργκ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιλογή της ομάδας να του δώσει το δεύτερο μονοθέσιο για το 2012. «Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος που παρέμεινα στην Sahara Force India και μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Δεν θέλω να παρακολουθώ από έξω και πάλι φέτος. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα να δείξει τις ικανότητές της. Έχω δυνατό κίνητρο για το 2012 και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ για το πρώτο τεστ στη Χερέθ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω τους δύο οδηγούς της ομάδας μας για το 2012. Ο Πολ και ο Νίκο είναι δύο ταλαντούχοι οδηγοί με μεγάλες δυνατότητες. Ο Πολ έκλεψε τις εντυπώσεις ως «rookie» πέρυσι. Η ταχύτητά του, η ωριμότητά του και το αγωνιστικό του πνεύμα δείχνουν ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε σε αυτόν. Όσο για τον Νίκο, επιλέξαμε να τον αξιολογήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρά το γεγονός ότι είχε περιορισμένο χρόνο στο μονοθέσιο μάς έπεισε ότι άξιζε μια θέση για το 2012. Αποχαιρετούμε τον Άντριαν Σιούτιλ, ο οποίος, ήταν στην ομάδα μας από τη στιγμή που μπήκαμε στο σπορ. Ήταν βασικό μέλος της και μας βοήθησε πολύ τις τελευταίες 4 χρονιές. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον», δήλωσε ο Μάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα