Αλεξίου: «Δεν με φοβίζει ο Τύρναβος»

Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα χαρακτήρισε ο Αλέξης Αλεξίου αυτό που θα δώσει η Νίκη Βόλου με τον Τύρναβο την προσεχή Κυριακή (18/12) στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος, ενώ τόνισε οι παίκτες του δεν πρέπει να έχουν κανένα άγχος για το συγκεκριμένο ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και δεν με

φοβίζει ο Τύρναβος. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, χωρίς άγχος και είμαστε μια καλά δουλεμένη ομάδα. Θέλω ο κόσμος να την στηρίξει την Κυριακή για να φτάσει στην επιτυχία. Είναι ακόμα ένας αγώνας στους 22 που έχουμε να δώσουμε. Τον στόχο τον ξέρουμε και είναι η άνοδος. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη, αλλά δεν θέλω να μας δημιουργήσετε κανένα άγχος. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε».

Για τον κόσμο: «Πάντα παίζει ρόλο ο κόσμος σε ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να έχει υπομονή, για να βοηθήσει την ομάδα να ρολάρει».

Για το αν θα προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ: «Αυτά θα τα πούμε μετά τον αγώνα με τον Τύρναβο. Όσοι δουλεύουν μαζί μου τους υπολογίζω όλους».

Στο μεταξύ, ο Αλεξίου υπογράμμισε ότι οι Ριζογιάννης και Πετράς, παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα τεθούν –εκτός απρόοπτου- στη διάθεσή του για τον κυριακάτικο (18/12) αγώνα, ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρχει διοικητική ηρεμία, αγάπη και ομόνοια μεταξύ παικτών, διοίκησης και κόσμου.

Λουκίνας: «Είμαστε 100% έτοιμοι»

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος δήλωσε: «Έχουμε ακούσει ότι ο αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα, όμως αυτό δε μας φοβίζει. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας. Είμαστε όλοι 100% έτοιμοι. Θέλουμε τη νίκη, αλλά ακόμη κι αν δεν την πάρουμε, έχουμε άλλα 18 παιχνίδια μπροστά μας. Αυτό που θέλουμε οι ποδοσφαιριστές είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη μέχρι στιγμής παρουσία του, αλλά κυρίως θέλουμε τη βοήθειά του στα δύσκολα, γιατί μια ομάδα, μια οικογένεια φαίνεται στα δύσκολα».

Keywords
Τυχαία Θέματα