Euro 2012: Το... γλέντι του γερμανικού και διεθνούς Τύπου

Με... ανυπομονησία περίμενε ο γερμανικός Τύπος την επικράτηση των «πάντσερ» επί της Εθνικής μας ομάδας και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Δείτε τι γράφει ο γερμανικός και διεθνής Τύπος.

Νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πήραν οι Γερμανοί κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, στον δεύτερο προημιτελικό του EURO 2012, και όπως είναι λογικό πήραν τα... πάνω τους.

Bild: «Τέσσερα υπέροχα γκολ κόντρα στην Ελλάδα,

τώρα είμαστε στα ημιτελικά. Τέταρτο ματς, τέταρτη νίκη, πάντα το Euro είναι μαύρο, κόκκινο και καυτό! Νικήσαμε 4-2 την Ελλάδα, όμως συνεχίζουμε με ένα κλασικό ματς με τον νικητή του Αγγλία-Ιταλία».

Kicker: «4-2! η Γερμανία διέλυσε την Ελλάδα. Η Εθνική είναι στα ημιτελικά του Euro 2012. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ κατάκτησε μία δίκαιη νίκη με 4-2 πετυχαίνοντας την 15η σερί νίκη της ξεπερνώντας την ισοφάριση από τον Σαμαρά. Πλέον περιμένει το νικητή του ζευφαριού Ιταλία-Αγγλία».

Welt: «Με νίκη 4-2 η Γερμανία βρέθηκε στα ημιτελικά του Euro. Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε άνετα στους '4', με την Ελλάδα να εμφανίζεται για μερικά λεπτά στο δεύτερο μέρος όταν και ισοφάρισε. Λαμ, Κεντίρα, Κλόζε, Ρόις πέτυχαν τα γκολ».

Spiegel: «Εξαιρετικό θέαμα και η Γερμανία στα ημιτελικά. . Η ομάδα του Λεβ θριάμβευσε, έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και χτυπούσε κατά βούληση. Η νίκη θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη».

Goal.com: «Η Γερμανία... χτύπησε την Ελλάδα και πέταξε για τα ημιτελικά. Η Γερμανία ήταν εξαιρετική απέναντι στην πολύ αδύναμη Ελλάδα και έχασε πολλές καλές ευκαιρίες».

UEFA.com: «Οι Φίλιπ Λαμ, Σάμι Κεντίρα, Μίροσλαβ Κλόζε και Μάρκο Ρόις ξέσπασαν και έστειλαν τους θριαμβευτές του 2004 στο σπίτι τους, αν και η Ελλάδα ήταν προσωρινά ισόπαλη στο Γκντανσκ. Οι ελληνικές ελπίδες επανάληψης του θαύματος του 2004 εξαφανίστηκαν από την ήττα 4-2 από τη Γερμανία, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά για 4η σερί φορά στο Euro».

Gazzetta dello Sport: «Καρέ που φοβίζει η Γερμανία, πέταξε έξω την Ελλάδα. Το ματς τελείωσε 4-2 για τους Γερμανούς, που τώρα περιμένουν το νικητή του Ιταλία-Αγγλία. Γκολ για Λαμ, ισοφάριση για Σαμαρά πριν τα τέρματα των Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις. Στο τέλος, άνευ σημασίας πέναλτι του Σαλπιγγίδη».

Equipe : «Η Γερμανία κυριάρχησε 4-2 της Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ισοφαρίστηκε μετά το τέρμα του Λαμ, αλλά μετά σημείωσε 3 γκολ σε ένα τέταρτο αφήνοντας άναυδους τους Έλληνες».

Marca: «Η Γερμανία δεν λάθεψε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελλάδας για να προκριθεί στα ημιτελικά. Η αξιοπιστία των Γερμανών αποτέλεσε το νέο στοιχείο στην υποψηφιότητά τους για την κατάκτηση του τροπαίου, η οποία ενισχύθηκε, παρά την απουσία ορισμένων βασικών παικτών, μετά από έναν ελληνικό συνδυασμό που έπληξε τη γερμανική ισχύ».

As: «Η Γερμανία επιβλήθηκε της Ελλάδας, της οποίας η ισοφάριση στην αρχή του 2ου μέρους ήταν απλά ένας αντικατοπτρισμός. Τα τέρματα των Κεντίρα, Λαμ, Κλόζε και Ρόις έκαναν τη δουλειά και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά».

A Bola: «Η Γερμανία κέρδισε καθαρά 4-2 την Ελλάδα και πέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα