Euro 2012: Σαλπιγγίδης: «Τα είχε όλα αυτό το ταξίδι»

Υπερήφανος για την πορεία της Εθνικής και τη μάχη που έδωσαν όλοι από το πρώτο λεπτό του πρώτου αγώνα μέχρι το τελευταίο του προημιτελικού, δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο άνθρωπος που έδωσε την ασίστ στον Σαμαρά για την ισοφάριση και αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ στο ματς με τη Γερμανία δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι και το απολαύσαμε. Είχε από όλα. Συγκινήσεις, στενοχώρια, χαρές και ατυχίες. Κρατώ

τις όμορφες στιγμές και το γεγονός ότι φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Κρατώ επίσης τη μάχη που δώσαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο όλων των αγώνων. Γνωρίζω ότι ο κόσμος πικράθηκε απόψε. Να ξέρουν όμως όλοι ότι κάναμε το παν για να τους δώσουμε χαρά. Σαν Έλληνας νιώθω υπερήφανος για την εθνική ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τα του αγώνα και τις αιτίες της ήττας, ο «Σάλπι» ισχυρίστηκε ότι «είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, ειδικά μετά την ισοφάριση. Δυστυχώς, φάνηκε ότι μας έλειψε η εμπειρία και η συγκράτηση Και η Γερμανία, ως ποιοτική ομάδα, το εκμεταλλεύτηκε. Έκανε το 2-1 και μας ανάγκασε να ανοιχτούμε με αποτέλεσμα να πετύχει άλλα δύο τέρματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα