Υφαντίδου: «Για μια επίδοση πάνω από το πανελλήνιο ρεκόρ»

17:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η Σοφία Υφαντίδου στον αγώνα του Ντεσενζάνο συγκέντρωσε 6.109 βαθμούς στο έπταθλο και έγινε η τέταρτη αθλήτρια για φέτος στον κόσμο με μεγάλη επίδοση, αλλά δεν της αρκεί.

Η αθλήτρια του Φίλιππου Βέροιας, έχει κάνει τον προγραμματισμό της και έχει θέσει ακόμη υψηλότερους στόχους με πρώτο το πανελλήνιο ρεκόρ. «Αυτή τη φορά έτρεχα για μένα και όχι για τα νούμερα. Βασικός μου στόχος ήταν να κοιτάω το κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και όχι το σύνολο. Δεν είχα άγος, το ξεπέρασα και όλα αυτά έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά την ολοκλήρωση

της πρώτης ημέρας ήμουν πίσω από το ρεκόρ μου περίπου 30 βαθμούς, όταν πια ολοκληρώθηκε το μήκος ήξερα πως θα βγει μια καλή επίδοση. Μετά τον ακοντισμό όλα είχαν διαμορφωθεί καθώς πέρασα μπροστά στην βαθμολογία είχα σιγουρέψει το όριο και πλέον σκεφτόμουν να κρατήσω τη νίκη στη διοργάνωση», είπε η 27χρονη χρονη που θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στη Θεσσαλονίκη (26/5) και ακολούθως στο μίτινγκ συνθέτων στο Κλάντνο της Τσεχίας στις 1-10/6.

Για το πρωτάθλημα τόνισε: «Στο πρωτάθλημα θα κάνω έναν χαλαρό αγώνα. Θα μπω για να βοηθήσω το σύλλογο μου. Στην Τσεχία όμως θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση, γιατί όχι και το πανελλήνιο ρεκόρ (6.235 β.). Με αυτά που είδα στον αγώνα της Ιταλίας, αλλά και με όσα βλέπω στην προπόνηση εκτιμώ πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα αγωνίσματα. Αν στο Ελσίνκι ή στο Λονδίνο καταφέρω να κάνω μια επίδοση πάνω από το πανελλήνιο ρεκόρ, τότε θα μπορέσω να διεκδικήσω ένα καλό πλασάρισμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα