2ος Αγώνας GTCC

17:07 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Το έπαθλο του GTCC συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του, που θα γίνει στο Καρτόδρομο Αφιδνών την Κυριακή 13 Μαϊου 2012.

Μετά από 2 χρόνια επιστρέφουμε και πάλι στην Αθήνα και στην πίστα Καρτόδρομο, για τους φίλους του GTCC που δεν μπορούσαν να συμετάσχουν σε αγώνες της επαρχίας.

Ο καλός καιρός και η μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα, αναμένεται

να παίξουν το ρόλο τους και να συγκεντρωθούν αρκετές συμμετοχές. Οι πρώτοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για περισσότερες από 80, χάρη στις οποία οι θεατές θα απολαύσουν μεγάλο συναγωνισμό.

Η χάραξη της πίστας άλλωστε, δε βοηθά τα δυνατά αυτοκίνητα αλλά αναδεικνύει τους καλούς οδηγούς. Η κατάθεση των συμμετοχών θα γίνεται έως την Τρίτη 8 Μαϊου και από ώρα 19.00 έως 21.00 στα γραφεία της λέσχης Startline, Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47 στο Παλαιό Φάληρο (Τηλ. 210-9812341).

Τις αιτήσεις θα πρέπει να προσκομίσουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του κάθε club ενώ η ομάδα του GTCC που θα βρίσκεται εκεί ως υπεύθυνη για την λήψη των συμμετοχών, δεν θα κάνει δεκτές μεμονωμένες συμμετοχές. Παρά την αύξηση του κόστους του αγώνα το παράβολο συμμετοχής παραμένει στα 70 Ευρώ, ενώ για τους πρωτοεμφανιζόμενους θα είναι 40 Ευρώ.

Οι οδηγοί οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο της πίστας στις 09.00 της Κυριακής για τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο. Στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των οδηγών και στην συνέχεια θα αρχίσει ο αγώνας με την Κατηγορία Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα