Euro 2012: Ο Λεβαντόφσκι για τους ομίλους

19:33 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για τη «μάχη» των ομίλων του EURO 2012 που θα αντιμετωπίσει και την Ελλάδα.

Στην πρεμιέρα του EURO το ελληνικό χρώμα θα είναι έντονο, καθώς η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Πολωνίας. Από τα αστέρια των διοργανωτών, είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα ηγηθεί της

Πολωνίας.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, μίλησε στα Μέσα της χώρας του για την πορεία της ομάδας του, ενώ έκανε και τα δικά του προγνωστικά: «Το να προκριθούμε από τους ομίλους είναι ο χαμηλότερός μας στόχος, αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Εγώ, θέλω να σκοράρω πολλές φορές στη διοργάνωση, αλλά το σημαντικότερο είναι να πάρουμε βαθμούς», είπε αρχικά.

«Ψυχολογικά και σωματικά, η προετοιμασία είναι η σημαντικότερη. Ο όμιλός μας, είναι πολύ ισορροπημένος και κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον. Είναι ευκαιρία ζωής για όλους τους Πολωνούς η διοργάνωση. Η χώρα μας, θα επωφεληθεί από αυτό, καθώς πολλά γήπεδα και δρόμοι ανακαινίστηκαν», είπε ο διεθνής επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα