Επιβραβεύσεων... ξεκίνημα με Μέγιερι & Χολέμπας στον Ολυμπιακό

19:03 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Νέα συμβόλαια αναμένεται να κληθούν να υπογράψουν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το προσεχές διάστημα, οι Μπάλαζ Μέγιερι και Χοσέ Χολέμπας.

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν ιδανικά την σεζόν κατακτώντας, μετά το πρωτάθλημα, και το κύπελλο Ελλάδας πανηγυρίζοντας για 15η φορά στην ιστορία τους το νταμπλ και πλέον

η προσοχή όλων στο «λιμάνι» στρέφεται στον προγραμματισμό της νέας σεζόν…

Εκτός από το «καυτό» θέμα του προπονητή, αλλά κι αυτά των ανανεώσεων συμβολαίων και μεταγραφών, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν να σκεφτούν και την υπόθεση αναπροσαρμογής των συμβολαίων κάποιων παικτών της ομάδας, οι οποίοι φέτος εξελίχθηκαν σε «κλειδιά» για την επιτυχημένη πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Οι δύο πιο… αδικημένοι σε σχέση με τα συμβόλαια, τα οποία είχαν υπογράψει, είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Μαγυάρος τερματοφύλακας όχι μόνο έγινε κατά την διάρκεια της σεζόν βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, αλλά με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του προκάλεσε και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Στο υπάρχον συμβόλαιο του άλλοτε keeper της Φερεντσβάρος υπάρχει πολύ μικρή ρήτρα, αν σκεφτεί κανείς την δυναμική και την εξέλιξή του, η οποία είναι της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι ο Μέγιερι είναι τερματοφύλακας, ο οποίος μπορεί να πάρει την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του για πολλά χρόνια, οπότε σκοπός των διοικούντων είναι αφενός να ικανοποιήσουν το νεαρό Ούγγρο με καλύτερες ετήσιες απολαβές κι αφετέρου να τον «δέσουν» με μια σαφώς υψηλότερη ρήτρα για τα επόμενα χρόνια.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, στον οποίο έχουν αποφασίσει οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου να προτείνουν νέο – βελτιωμένο – συμβόλαιο, είναι ο Χοσέ Χολέμπας. Η εξέλιξη του «Γερμανού» μπακ-χαφ των «ερυθρόλευκων» στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Πειραιά είναι εκπληκτική και καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό δεν υπάρχει από την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την επικείμενη παρουσία του στο επερχόμενο Euro.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής είναι υπόδειγμα «εργάτη» και ποδοσφαιριστή χαμηλών τόνων, με αποτέλεσμα άπαντες στο Ρέντη να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν, τόσο για την συνεχώς ανοδική του πορεία, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Ο αριστεροπόδαρος πρώην μεσοαμυντικός της Μόναχο 1860, ο οποίος αναμένεται να καλύψει τη νέα σεζόν το αριστερό άκρο της ερυθρόλευκης οπισθοφυλακής - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - μαζί με τον Γιάννη Ζαραδούκα, είναι από τους πλέον σταθερούς και αξιόπιστους παίκτες του Ολυμπιακού την τελευταία διετία και γι’ αυτό θα επιβραβευτεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα