Euro 2012: Δοκίμασε «Σάλπι» κορυφή και Νίνη δεξιά ο Σάντος! (photos+videos)

Μετά την πρώτη δοκιμή που έκανε στην χθεσινή (19/6) προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος, με τον Γρηγόρη Μάκο να είναι ο πιθανότερος αντι-Καραγκούνης, στην τελευταία προπόνηση στο Λεγκιόνοβο, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης και τον Νίνη στα δεξιά του!

Ο Φερνάντο Σάντος είναι σχεδόν βέβαιο, πλέον, δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο προημιτελικό με τους Γερμανούς, πως τους ετοιμάζει... εκπλήξεις!

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας στο Λεγκιόνοβο, ο Σάντος δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης των Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ στα δεξιά του τοποθέτησε

τον Σωτήρη Νίνη. Ο Γιώργος Σαμαράς έπαιξε στα αριστερά της επιθετικής τριάδας, κάτι που σημαίνει πως ο Φάνης Γκέκας, ίσως δεν ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα πλάνα του μία ημέρα πριν τους αγώνες, αλλά δύο, κάτι που σημαίνει πως το σημερινό (20/6) σχήμα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχήμα το χρησιμοποίησε πολλές φορές στην προετοιμασία της Αυστρίας.

Από 'κει και πέρα, οι υπόλοιποι οκτώ είναι γνωστοί: Μανιάτης και Μάκος τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Κατσουράνης, ενώ η αμυντική τετράδα δεν αλλάζει, με τους Τζαβέλλα, Τοροσίδη, Κ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο να την απαρτίζουν. Κάτω από τα γκολπόστ ξεκίνησε ο Σηφάκης.

Την άλλη ομάδα αποτελούσαν οι: Τζόρβας, Μαλεζάς, Μανιάτογλου (βοηθός Σάντος), Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός διέκοψε αρκετές φορές την προπόνηση για να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές τον επιθετικό τρόπο ανάπτυξης, ενώ έγιναν και πολλές στημένες φάσεις (κυρίως κόρνερ).

Στην προπόνση παραβρέθηκε ο Λεωνίδας Πολέμης, μέλος του νέου σχήματος της Διοίκησης του Παναθηναϊκού και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

{youtube}uSYkI0r_0sI{/youtube}

{youtube}GMPr28kYQng{/youtube}

{youtube}XrI-Squls5g{/youtube}

{youtube}YqAU_pnrgxE{/youtube}

{youtube}RRIlvGeaMbg{/youtube}

{youtube}ZkJN6TEyiIw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα