Οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ αποκλειστικά στο aek365!

20:22 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 11 Ιουνίου σας αποκαλύψαμε ότι αναφορικά με τις εμφανίσεις της ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η κιτρινόμαυρη με τις ρίγες που φορούσε για δύο χρόνια η Ένωση αποτελεί… παρελθόν και αντικαθίσταται με την μαύρη. Σήμερα το aek365 σας αποκαλύπτει τις τρεις νέες εμφανίσεις της Puma για την ΑΕΚ

για την σεζόν 2012/13!

Η πρώτη φανέλα είναι κίτρινη και έχει στο στήθος μια οριζόντια μεγάλη μαύρη ρίγα, στην οποία βρίσκεται και το σήμα της ΑΕΚ. Μάλιστα, θυμίζει έντονα την φανέλα που φορούσε η Ένωση στις αρχές του ’70. Στην νέα κίτρινη εμφάνιση, η σημαία της Ελλάδας είναι στο μέρος της καρδιάς και στα τελειώματα στο μανίκι υπάρχει μαύρο όπως και γύρω από τον λαιμό.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι μαύρη, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στο συγκεκριμένο χρώμα μετά από ένα… διάλλειμα δύο ετών με τις κιτρινόμαυρη ριγέ. Η μαύρη φανέλα στο δεξί ώμο έχει κίτρινο όπως και στα τελειώματα στο μανίκι (και γύρω από τον λαιμό), ενώ το σήμα της Ένωσης είναι στα αριστερά της φανέλας και η γαλανόλευκη κεντρικά στο στήθος.

Η τρίτη εμφάνιση είναι όπως και πέρυσι λευκή, αλλά με νέο σχέδιο. Έχει γιακά, ενώ οι δύο πρώτες έχουν λεμόκοψη. Το σήμα της ΑΕΚ είναι στην… καρδιά, ενώ δεξιά μαζί με το σήμα του αθλητικού χορηγού είναι η σημαία της Ελλάδας. Τόσο στην λεμόκοψη, όσο και στα τελειώματα στα μανίκια η λευκή έχει μαύρο.

Αυτές είναι οι τρεις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ από την Puma (υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2014) για την επόμενη χρονιά και το aek365 σας τις παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα…

Keywords
Τυχαία Θέματα