Το μυστικό της Πάολα

Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, όμως το γενέθλιο ωροσκόπιό της δείχνει ότι έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της...


Πάνε πολλά χρόνια που γνώρισα από κοντά την Πάολα Φωκά. Ήμουν τότε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όταν μου την σύστησαν και αρχίσαμε να μιλάμε, με έκπληξη διαπίστωσα πόσο ζεστός άνθρωπος ήταν και πόσο συναίσθημα έβγαζε στις κουβέντες της.

















Επειδή

εμείς οι Αστρολόγοι το να σκεφτόμαστε τι ζώδιο είναι ο απέναντι μας είναι η δεύτερη φύση μας, άρχισα να σκέφτομαι ότι σίγουρα αυτό το κορίτσι θα έχει κάτι σε υδάτινο στοιχείο.









Όταν τελικά μετά από τα πολλά την ρώτησα τι ζώδιο είναι, μου απάντησε ότι είναι Καρκίνος. «Ήμουν σίγουρη» της είπα «ότι ανήκες στα συναισθηματικά ζώδια».

Όταν μετά κατέβηκε κάτω στο πλατό και άρχισε να τραγουδάει, μου έκανε εντύπωση η αισθαντικότητα της την ώρα που τραγουδούσε και το πάθος που έβγαζε μέσα από αυτό.

Η θεατρικότητα των κινήσεων της και το μπουκάλι το άρωμα που το έχυσε σχεδόν όλα πάνω στο αστραφτερό φόρεμά της πριν βγει, σε συνδυασμό με την άψογη στιλιστικά εμφάνισή της και το σύνδρομο του Κλουζώ που δεν με αφήνει ήσυχη μου έκανα και πάλι την αστρολογική μου παρατήρηση.


















«Αυτό το κορίτσι» είπα από μέσα μου «έχει Αφροδίτη στον Ταύρο, γιατί κατέχει εξ ενστίκτου το τραγούδι και έχει και μια γνήσια καλλιτεχνική παρουσία και φωνή».



Όταν μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι ήταν γεννημένη στις 25/6/1985 και έτρεξα αμέσως να βρω το αστρολογικό της προφίλ από τα βιβλία μου, σκέφτηκα από μέσα μου ότι αυτό το κορίτσι έχει άστρο και κάποια στιγμή θα λάμψει. Οι ευαισθησίες της λόγω των πολλών πλανητών που έχει στον Καρκίνο (για αυτό εξάλλου έγινε και μαμά πολύ μικρή) είπα θα την πάνε για λίγο πίσω αλλά τελικά θα προχωρήσει.

Και κυρίως η αντίθεση Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, με τον Ήλιο στον Καρκίνο την κάνουν ιδιαίτερα ευάλωτη και ευεπηρέαστη σε κριτικές αλλά και σε συμπεράσματα σε σχέση με τους ανθρώπους.

Βέβαια ο Ποσειδώνας πάντα δημιουργεί καλλιτέχνες και μάλιστα με βάθος και αισθαντικότητα.

Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι οι ψευδαισθήσεις που μπορεί να τρέφει για κάποια πρόσωπα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά επειδή έχει Κρόνο στον Σκορπιό δείχνει ότι είναι μια παλιά ψυχή για αυτό έχει γνώση του τι γίνεται εδώ. Όταν θέλει, μπορεί να γίνει πολύ πειθαρχημένη και ο Ήλιος της στον Καρκίνο, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό, δείχνει ότι μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να έχ

Keywords
Τυχαία Θέματα