Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/5

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Συνέχεια ανοίγεστε και γνωρίζετε καινούργια άτομα τα οποία σας προσφέρουν νέα γνώση και επαφές προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό σας κάνει καλό γιατί σας κρατάει σε εγρήγορση και δεν κλείνεστε στον εαυτόν σας όπως παλιά. Σίγουρα χρειάζεται να μπείτε σε πολλά θέματα από την θεωρία στην πράξη

και αυτό σας το προσφέρει η καθημερινή προσφορά και υπηρεσία που έχετε αναλάβει μέσα από την δουλειά σας. Οι προοπτικές για καλυτέρευση των οικονομικών σας είναι πλέον πολύ έντονες. Το μόνο που σας μένει είναι να τις υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή είστε άτομα της Γης και χρειάζεστε όλα τα θέματα να είναι χειροπιαστά για να πειστείτε ότι είναι αλήθεια κάτι ή σας συμφέρει κάτι άλλο, καμιά φορά χάνετε το αίσθημα της επικοινωνίας και μπορεί εξαιτίας όλων αυτών να αποκλειστείτε και να μην έχετε μέλλον. Είναι η εποχή του ανοίγματος και των ιδεών γι' αυτό χρειάζεται να περάσετε και από αυτό το στάδιο για να υλοποιηθούν τα όνειρά σας - ακόμα και μια ερωτική επικοινωνία που έχετε τόσο ανάγκη και συγκεκριμένα με έναν Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε καλή περίοδο: ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας (και όχι μόνο) σας βγάζει από τα σκοτάδια και σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ακριβώς τις βαθύτερες ανάγκες σας και από αυτό δυναμώνετε και παίρνετε αποφάσεις. Μια παλιά σας σχέση βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεών σας. Χρειάζεται να κάνετε μεγάλο αγώνα δρόμου μέσα σας για να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος για σας. Κι αυτό γιατί μπορεί να έχετε πάει την ζωή σας παρακάτω και τώρα να ξεσηκώνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αδιαφορήσετε για ένα πρόσωπο που έχει φιλικές διαθέσεις για σας. Μπορεί να μην έχει βρει άλλο τρόπο να σας δείξει τα αισθήματά του. Τα επιφανειακά και γρήγορα συμπεράσματα πολλές φορές σας παρασέρνουν σε λάθος δρόμο. Ένα ταξίδι ή το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει. Χρειάζεται να μην επηρεάζεστε από τρίτα άτομα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε εύνοια.

ΛΕΩΝ

Φίλοι σας βοηθούν και σας στηρίζουν στα νέα σας βήματα. Είναι μεν αβέβαια αλλά τελικά θα γίνουν πολύ δυνατά τις επόμενες ημέρες, αρκεί να μην δουλέψει καθόλου το εγώ σας αλλά τα βαθειά σας θέλω που σας αντιπροσωπεύουν περισσότερο. Η ζωή σας τραβάει μπροστά και όσο και να πηγαίνετε πίσω κυρίως από την σχέση σας με έναν Ταύρο ή έναν Σκορπιό, εσείς τα μηνύματα τα έχετε πάρει και θα βγείτε νικητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νίκη που έχει να κάνει με το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα ωθήσει στο να δείτε την ζωή με άλλο μάτι, αρκεί να μην επηρεαστείτε από άτομα που στην ουσία δεν σας γνωρίζουν και σας μεταφέρουν ψευδείς ή λανθασμένες πληροφορίες. Μια επαγγελματική σχέσ

Keywords
Τυχαία Θέματα