Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/5

Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη, ανάδρομη στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο ζώδιο προδιαγράφουν ένα κλίμα αστάθειας και ρευστότητας



Γενικό προφίλ

Οι ελπίδες για κάτι πιο όμορφο ή καλύτερο μπορούν να βρουν την εφαρμογή τους σε δημιουργικές ασχολίες, ιδιαίτερα όταν αυτές πλαισιώνονται από άτομα που έχουν εξουσία ή ισχυρή προσωπικότητα.

Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη, ανάδρομη στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο ζώδιο προδιαγράφουν ένα κλίμα αστάθειας και ρευστότητας. Επιπλέον,

το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε μεταβλητά ζώδια πέρα από το γεγονός ότι δείχνει κάποιες παρεξηγήσεις και ένα θολό σκηνικό δεν επιτρέπει να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Ευνοούνται όμως οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και όλα τα πράγματα που αφήνουν την φαντασία σας να... καλπάζει.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: οξύνοια

Κάποια πρόσωπα θα σας θαμπώσουν ή θα σας γοητεύσουν με το λεγόμενα τους. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε τι κρύβεται κάτω από το όμορφο περιτύλιγμα ή να αφήσετε για άλλη μέρα σημαντικές αποφάσεις. Ίσως συγκινηθείτε ή απογοητευτείτε από άτομα πολύ κοντινά σας ενώ η μέρα ευνοεί ασχολίες, επαφές και συναντήσεις καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: προγραμματισμός

Σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, η διευθέτηση των οποίων απαιτούν χρόνο που πρέπει να βρείτε. Προγραμματίστε πότε θα πάρετε πιθανόν άδεια από την εργασία σας ή ποια μέρα θα πάτε γιατί όσο καθυστερείτε, χάνετε χρήματα. Κάποιοι συνάδελφοι ή άτομα από το προσφιλές περιβάλλον σας θα σας κάνουν κάποια πρόταση για έξοδο. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να διασκεδάσετε. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως κρατήσετε κάποιες επαγγελματικές ενέργειες κρυφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: υπομονή

Η ανάγκη να αλλάξετε το στυλ σας και να ανανεώσετε την εμφάνιση σας είναι πολύ έντονη. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου αποφύγετε να κάνετε αλλαγές τώρα γιατί πιθανόν τα αποτελέσματα να σας απογοητεύσουν. Ψάξτε το λίγο παραπάνω και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να κατασταλάξει στο τι θα ήταν καλύτερο. Ίσως συνάψετε έναν ερωτικό δεσμό εξαιτίας του οποίου διακυβεύεται τη δημόσια εικόνα σας. Οι γεννημένοι του 1982, αξιοποιήστε την ευστροφία σας σε υποθέσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη κλειδί της ημέρας: χαλαρώστε

Σήμερα, πιθανόν να ανησυχήσετε μήπως κάποιοι συνεργάτες αμελήσουν να κάνουν κάποιες απαραίτητες ενέργειες διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε μεγάλες ταλαιπωρίες για εσάς. Σίγουρα, καλό είναι να τους υπενθυμίσετε όμως αγχώνεστε περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Οι σχέσεις με κάποια γυναικεία πρόσωπα σε κάποιες περιπτώσεις θα σας προβληματίσουν και σε άλλες θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε μια δοκιμασία. Οι γε

Keywords
Τυχαία Θέματα