Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε μεταξύ καθήκοντος και ατομικότητας. Αυτό σίγουρα σας κάνει να κάνετε τα πράγματα στην εντέλεια από την πιο μικρή λεπτομέρεια μέχρι και το πιο σοβαρό έργο. Πάντως έχετε αποφασίσει να κάνετε τομές σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Γενικά είστε και πάλι παρορμητικοί και έχετε ανάγκη να κάνετε νέα

ξεκινήματα, με σημείο αναφοράς όχι την επιτυχία αλλά με γνώμονα το συναίσθημα. Είναι όμορφο το αναγεννημένο σας πρόσωπο και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε περισσότερες κατακτήσεις γιατί θα γίνετε πιο προσεγγίσιμοι με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε φάση ταξιδιού και γενικά επικοινωνίας και μεγάλης συναισθηματικής θετικότητας. Η καλή σχέση με ένα πρόσωπο σας προδιαθέτουν να πείτε όμορφα λόγια και να υποσχεθείτε ακόμα και μελλοντικά όνειρα για κοινή ζωή. Το σκηνικό ξαφνικά μπορεί να αλλάξει και να μάθετε ένα νέο που δεν το περιμένατε, αλλά θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε γιατί δεν σας αφορά άμεσα. Η σχέση με Ζυγό θα σας προβληματίσει για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε ανοικτοί και εκφράζετε με ευκολία τον συναισθηματικό σας κόσμο. Έχετε αρνηθεί αρκετές φορές την σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο γιατί κάτι σας φοβίζει. Σαν ζώδιο του αέρα σας αρέσει η επικοινωνία αλλά φοβάστε να κάνετε σχέση με άτομα που είναι πολύ ώριμα ή σοβαρά γιατί νοιώθετε ότι δεν θα είστε ελεύθεροι. Από την άλλη, μια νέα γνώση σας συγκινεί και σας βάζει σε δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθετε πολύ καλά με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Από την άλλη, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα γίνουν ξεκαθαρίσματα ξαφνικά και θα βγει μια αλήθεια στην επιφάνεια που μπορεί να σας πονέσει. Καλό είναι να αφήσετε την ευαισθησία στην άκρη και να γίνεται ρεαλιστές - με αυτόν τον τρόπο θα επιβιώσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να έχετε γύρω σας άτομα που σας αγαπούν και σας φροντίζουν, για αυτό μπορεί και να απομονωθείτε εντός σας - αν δεν μπορείτε να απέχετε από την κοινωνική ζωή και τις βόλτες με φίλους, θα πηγαίνετε απλά θα είσαστε κάπως απομονωμένοι μέσα σας. Ο Αιγόκερως σας βγάζει συναισθήματα προστασίας και φροντίδας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη φάση από άλλες φορές. Χαλαρώστε γιατί θα μαζέψετε δυνάμεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Κριός σας ανησυχεί κάπως γιατί σας αποκαλύπτει ξαφνικά έντονα συναισθήματα. Εσείς μην τρομάξετε επειδή περιμένετε διαφορετική προσέγγιση λόγω ιδιοσυγκρασίας. Το μάτι πάντως σας το κλείνει ένας Καρκίνος που είναι απέναντί σας -προς το παρόν- φιλικά διακείμενος. Η οικογένεια σας γενικά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να σας στηρίξει σε ένα θέμα επαγγελματικό ή κοινωνικό. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας γιατί θα κάνετε ξαφνικές σπατάλες.

ΖΥΓΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα