Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Σήμερα τα συναισθήματα ίσως αποδειχθούν στυμφαλίδες όρνιθες που θα εκσφενδονίζουν εντάσεις, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και ζήλιες μέχρι σαν άλλος Ηρακλής να αποφασίσετε να τις διώξετε. Το παρελθόν, η οικογένεια, τα παιδικά χρόνια, η διατροφή και οι συνθήκες διαμονής θα είναι οι τομείς που θα σας επηρεάσουν πιο έντονα και στις οποίες θα χρειαστεί να δείτε πως θα χρησιμοποιήσετε πιο ευεργετικά το τόξο του Ηρακλή.

ΚΡΙΟΣ

«Συναισθηματικά τολμηροί»

Σήμερα ίσως είστε κάπως αφηρημένοι όσον αφορά ζητήματα σπιτιού, ενώ κάποιες ξαφνικές επισκέψεις ίσως αλλάξουν τα σχέδια σας. Αισθηματικά τα θέλω σας μπορεί να σκοντάψουν στις κοινωνικές επιταγές ή σε απαιτήσεις τρίτων. Παρόλα αυτά θα είστε ειλικρινείς και θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, ακολουθώντας συνειδητά ή μη το ρητό «ό,τι ήθελε προκύψει». Οι γεννημένοι του 1971 θα χρειαστεί να βρείτε δρόμο για συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μην μένετε πίσω»

Οι περισσότερες συζητήσεις που κάνετε σήμερα περιστρέφονται γύρω από τους γονείς, το σπίτι και το παρελθόν. Ίσως υπάρχουν κάποιες πικρίες και κάποια παράπονα που χρειάζεται να αντιπαρέλθετε για να προχωρήσετε αποδεχόμενοι ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν. Ζητήματα υγείας μην τα παίρνετε αψήφιστα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε κάποια έξοδα για τον κήπο ή τη βεράντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με πειραχτική διάθεση»

Με τη Σελήνη στον 2ο ίσως αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να κάνετε ένα προϋπολογισμό, προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε όσες περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις χρειάζεται χωρίς άσκοπες απώλειες. Κάποια ζητήματα ζήλιας ή έντασης θα αποτελέσουν αιτία για να αλλάξετε την στάση σας σε κάποιους ανθρώπους. Το χιούμορ και ατάκες σας θα αποτελούν το αλατοπίπερο της ημέρας. Οι γεννημένοι του 1974 δηλώνετε έτοιμοι να ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σας χρειάζεται ένα διάλλειμα»

Σήμερα δεν είστε σίγουροι για το ακριβώς θέλετε να κάνετε, καθώς κανείς δεν μπορεί να σας πει με βεβαιότητα εάν μια επιλογή θα αποδειχθεί σωστή ή όχι. Ως εκ τούτου αισθάνεστε ότι ίσως δεν είναι ώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και κάνετε πράγματα που σας επιτρέπουν να αποδράσετε για λίγο από όλους και όλα. Επαγγελματικά κάποιες συμφωνίες θα γίνουν με μυστικότητα. Οι γεννημένοι του 1988 θα συζητήσετε με φίλους για αισθηματικά θέματα.

ΛΕΩΝ

«Ουδέν κακό αμιγές καλού»

Η ανάγκη να μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν ίσως αποτελέσει αιτία για να νιώσετε απογοήτευση για κάποιες καταστάσεις που δεν εξελίσσονται όπως θέλετε. Από την άλλη, η δυσαρέσκεια θα αποτελέσει το μοχλό της επαναδιαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών που θέλατε και αυτών που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, σας δίνετε η ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι γεννημένοι του 1979 θα ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ανάγκη για μια νέα αρχή»

Τα ιδανικά σας συγκρούονται με τα θέλω της οικογένειας και ως

Keywords
Τυχαία Θέματα