Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 11/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεστε κάπως φρόνιμοι, είστε ήσυχοι, με μεγάλες όμως προσδοκίες σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και συναισθηματικό. Ο Σκορπιός σας επιφορτίζει παραπάνω αλλά σας δείχνει το μάθημα της υπομονής και της βαθιάς ενδοσκόπησης. Πιθανή πρόταση συνεργασίας ή γάμου θα σας οδηγήσει σε προβληματισμό. Τα πράγματα αλλάζουν με έναν Ζυγό και μάλλον είναι προς καλή κατεύθυνση γιατί επιτέλους

σταματάει να αμφιταλαντεύεται και υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα. Το σπίτι σας έχει ανάγκη ανανέωσης και μπορεί να κάνετε κίνηση για να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι με έξτρα υποθέσεις, κυρίως δημιουργικές και πρακτικές. Το θέμα του παιδιού σας απασχολεί και μάλλον θα βρείτε λύση που θα είναι πολύ εύκολη. Το μυαλό σας είναι πολύ δυνατό και έχει την δύναμη να σας κάνει να δείτε την πραγματικότητα και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Οικονομικές ευκαιρίες από εμπόριο και επικοινωνίες και, σε συνδυασμό με καλούς συνεργάτες, θα προχωρήσετε και θα έχετε καλά και σταθερά αποτελέσματα. Πάντως μη ζορίζεστε πολύ σωματικά, γιατί δεν είστε στην καλύτερη ενεργειακή φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε επιφορτισμένοι με οικονομικά θέματα αλλά και με αυτά που αφορούν την οικογένεια και ίσως ένα ακίνητο. Το τοπίο είναι κάπως περίεργο με την έννοια ότι εσείς χρειάζεται να αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα για να τα πράξετε και στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητά σας. Αυτό από τη μια σας κάνει καλό γιατί, αν πράξετε ανάλογα, θα κερδίσετε χρήματα. Μια όμορφη σχέση που πάει να ξετυλιχτεί από το πουθενά, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για τον έρωτα και να σκέφτεστε πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε καλά, αφού όλες σας οι επαφές και οι επικοινωνίες έχουν την δική σας υπογραφή. Κυρίως οι επιτυχημένες συζητήσεις και ανοίγματα από ένα πρόσωπο συγγενικό ή πολύ δικό σας, θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για κάποια πράγματα που είχατε μέχρι τώρα και αυτό θα σας ξελαφρώσει. Η επαφή με το Σκορπιό σας δίνει δύναμη και σας βοηθάει να εκφράζετε το συναίσθημά σας σε όλη του την έκταση. Ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που περιμένετε να γίνει, θα σας φέρει κέρδος ή ένα άνοιγμα επαγγελματικό.

ΛΕΩΝ

Έχετε επιφορτιστεί από την μια με οικονομικές υποθέσεις που προϋποθέτουν ανάλυση και λεπτομέρεια και από την άλλη με μεγάλη πρακτική εφαρμογή η οποία θα σας βάλει σε δράση. Συναισθηματικά, είστε αναγκασμένοι εκ των συνθηκών να προστατέψετε για λίγο τον εαυτό σας αλλά και άτομα της οικογενείας σας. Σίγουρα έχετε ανάγκη απομόνωσης και περισυλλογής για να βρείτε κάποια πράγματα μέσα σας. Μέσα στο σπίτι σας υπάρχει ένταση και πίεση. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με την αλήθεια σας και όχι με κάτι που δεν είναι δικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοι

Keywords
Τυχαία Θέματα