Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Σήμερα, οι τάσεις της ημέρας «απαιτούν» να δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και τις ανάγκες των οικείων σας, πολύ περισσότερο αν το κλίμα αρχίσει να διαταράσσεται, ακριβώς για να προλάβετε τα χειρότερα. Ακόμη «βουτώντας» στο παρελθόν μπορείτε να θυμηθείτε κάποια παλιά σας τέχνη αν μη τι άλλο... νόστιμη! Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για εργασίες συντήρησης ή αναπαλαίωσης.

ΚΡΙΟΣ

«Ρυθμίσεις»

Η Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις

για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενέργειάς σας είναι επικεντρωμένο σε θέματα εργασίας. Πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας θα χρειαστούν ενδελεχή έλεγχο ενώ πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα «καθαριότητας». Οι γεννημένοι του 1978 θα αισθανθείτε τον έρωτα να σας καλεί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αντιδράστε για να δικαιωθείτε»

Σήμερα, η συγκίνηση θα διαδέχεται τη συναισθηματική αναστάτωση και τανάπαλιν. Η ευαισθησία που θα δείξουν πρόσωπα απέναντι σε λεπτά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, θα σας ικανοποιήσει ενώ η αδιαφορία θα αποτελέσει αιτία για να δουν ένα άλλο σας πρόσωπο. Με τον Άρη απέναντι, οι συγκρούσεις με κάποιους είναι αδιαμφισβήτητες. Ο τρόπος που θα τις χειριστείτε θα δείξει, αν θα βγείτε κερδισμένοι ή χαμένοι. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όπου πάτε ο έρωτας σας ακολουθεί»

Θα αποδειχθεί σημαντικό για εσάς να προστατέψετε τα συμφέροντα και τις αξίες σας σήμερα. Αν και γενικά είστε ανοιχτοί, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια πράγματα καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί. Συγχρόνως, το φλερτ αποτελεί δεύτερη φύση μιας και με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Ευνοούνται ερωτικά τετ-α-τετ. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε μια ξαφνική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νέα αποκτήματα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ίσως θελήσετε να κάνετε μια ανανέωση μέσα κι έξω. Τα αιτήματα και οι φιλοδοξίες σας γίνονται πιο έντονα και αυτό σας δίνει το πράσινο φως για να τα κυνηγήσετε. Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο θα περνούν χρήματα από τα χέρια σας και θα έχετε την άνεση ή ακόμα και την πολυτέλεια να κάνετε κάποιες αγορές. Αισθηματικά, η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη. Οι γεννημένοι του 1976 θα ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση.

ΛΕΩΝ

«Εσωτερική ανασυγκρότηση»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα ίσως έχετε τις «κλειστές» σας ή επιθυμείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από την πολυκοσμία. Παράλληλα, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα ενώ με τον Άρη στον 4ο ίσως δημιουργηθεί μια αναμπουμπούλα στο χώρο του σπιτιού, εξαιτίας θεμάτων που συνδέονται με την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη ή το εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1971 θα ακούσετε καλά νέα που συνδέονται με τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Λίγο ακόμη υπομονή»<

Keywords
Τυχαία Θέματα