Τα ζώδια σε οικονομική κρίση

Τα 12 ζώδια αντιστέκονται και περικόπτουν

Συναγερμός έχει σημάνει στο ζωδιακό κύκλο αφού όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να περικόψουν ή να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους θέλοντας και μη.

Και να πως προτίθενται να αντιμετωπίσουν την κρίση οι εκπρόσωποι του ζωδιακού.

Κριός

Την τρέλα μου μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω... Να κόψω το γυμναστήριο; Και πως θα συντηρηθεί αυτό το κορμί; Όσον αφορά το ντύσιμο δεν το συζητώ, αυτό το μοναδικό στυλ

πρέπει να διατηρηθεί πάσει θυσία. Τελικά θα κόψω κάτι από το φαγητό, μειώνοντας τα έξοδα, μένοντας και κορμάρα -με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια... Παράλληλα θα δουλέψω εντατικά για 2-3 ωρίτσες, εκεί που καλοπληρώνουν γιατί δεν πάει κανένας άλλος. Επιστημονικά εργαστήρια, ηφαίστεια, τυφώνες και βρωμεροί σκουπιδότοποι, τρέμετε, έρχεται ο Κριός... Αχ, εαυτέ μου σε ευχαριστώ! Με έβγαλες ασπροπρόσωπο στη μάχη με την οικονομική ύφεση, τουλάχιστον για σήμερα. Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα...

Ταύρος

Καλά, Κριέ έχεις φλιπάρει τελείως; Μια απόλαυση μας έχει μείνει και θα την κόψουμε κι αυτή; Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και εγώ αν δεν φάω καρμπονάρα δεν λειτουργώ. Άλλωστε ποιος σηκώνεται τώρα να πάει γυμναστήριο; Την κάρτα του γυμναστηρίου την έχω στο κουτί ως έκθεμα των παρελθοντικών επιτευγμάτων μου. Εγώ θα περικόψω τις σπατάλες σε ντύσιμο, διασκέδαση, φώτα νερά κλπ, εφαρμόζοντας αν χρειαστεί τις αρχές της φυσικής ζωής, χωρίς όμως να χάσω τον άρτον εμού τον επιούσιον. Τι τα πήρα τα χωράφια, για να κάθονται και να περιμένουν; Εδώ οι καλές ντομάτες! Και βέβαια στις γιορτές θα κομίζω ως δώρα πράγματα που έχω σπίτι ή μου έχουν φέρει και δεν εξυπηρετούν τις πρακτικές μου ανάγκες. Αν θέλετε μάλιστα μπορώ να σας πουλήσω μια ντουζίνα από δαύτα!

Δίδυμοι

Άσε μας ρε μεγάλε Ταύρε που θα μας βγεις και γαλαντόμος... Θα ξεχάσω εγώ την πλάκα που έπαθα μαζί σου στα γενέθλια μου, που μου έφερες σοκολατάκια και μέσα είχαν κάρτα «Ευτυχισμένο το 1999»; Εγώ πάλι, τύπος ευπροσάρμοστος, μπορώ να κόψω τα πάντα όπως τα χάπια της πίεσης της γιαγιάς, το μπότοξ της μαμάς και το κομμωτήριο της αδερφής μου. Εγώ συμπάσχω με όλους αλλά χωρίς το νέο tablet με πιάνει κρίση και αυτό δεν το θέλει κανείς! Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Και αν δεν το ξέρετε, έχω γίνει κολλητός με το astrology.gr και το gossip-tv.gr ενώ εγώ βγάλει κάλλους στα ακροδάχτυλα από το chat. Ξέρετε όμως πόσα λεφτά εξοικονόμησα από online αγορές και διαδικτυακά καφέ; Χώρια ότι κάθε μέρα το mailbox μου είναι γεμάτο με πληροφορίες για την αντιμετώπιση της κρίσης!

Καρκίνος

Αυτό είναι που λένε κάνε Δίδυμο να δεις καλό. Με έπιασε ένας κόμπος στο στομάχι με αυτά που λες Δίδυμε. Ακούς εκεί τα χάπια της γιαγιάκας! Παιδιά, εγώ τις ανάγκες των ανθρώπων της οικογένειας μου δεν τις διαπραγματεύομαι. Ούτε φυσικά το φαγητό. Η λύση έχει ως εξής: Πρώτον θα κτίσω ένα καταφύγιο-αποθήκη με σπόρους όπως στην Νορβηγία αλλά και ιδιωτική κάβα για να ξεχνώ τον πόνο μου. Μετά θα πάω στην τράπεζα να ρυθμίσω το δάνειο του σπιτιού με το euribor και όλο και κάτι θα εξοικονομήσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα