Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 5/8 έως 11/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να κάνετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία, να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, να γίνετε και πάλι παιδιά, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε την πιο ξέγνοιαστη πλευρά της ζωής.

Η Αφροδίτη που από το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι θετική τόσο για θέματα καριέρας που, ωστόσο, δεν συνάδουν προς την εποχή, όσο και για να εστιαστείτε

στην οικογένειά σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί της, παίρνοντας συναισθηματικές επιβεβαιώσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Καθώς ο Άρης πλησιάζει στη σύνοδό του με τον Κρόνο, η οποία θα είναι ακριβέστατη την επόμενη εβδομάδα, πρέπει να είστε σε ετοιμότητα γιατί τα γεγονότα θα σας δείχνουν τις λανθασμένες επιλογές σας, ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις. Κερδισμένοι θα είστε οι Κριοί που δεν θα εμείνετε στην προσπάθεια να βαυκαλίσετε τον εγωισμό σας.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για ταξίδια και εκδρομές! Οι μέρες είναι καλές για να πάρετε τις διακοπές σας και να απολαύσετε την καλοκαιρινή ανεμελιά!

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Τρίτη, θα ευεργετήσει τους Ταύρους που σκέφτεστε να ταξιδέψετε ή βρίσκεστε ήδη σε άλλη γη σ' άλλα μέρη. Φαίνεται ότι τώρα θα περάσετε καλά, θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και πιθανώς κάποιες επαφές σας να αποδώσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει πιο ανοικτούς συναισθηματικά καθώς θα υπογραμμίζει οτιδήποτε είναι ρομαντικό, αισθησιακό, λάγνο. Επίσης υπόσχεται πιο χαλαρές καταστάσεις που θα σας ηρεμήσουν.

Προσέχετε για να έχετε: Αυτό το δεκαπενθήμερο ο Άρης και ο Κρόνος θα βρίσκονται πολύ κοντά στο έκτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας. Η μόνη ελπίδα σας για να μην κουραστείτε και να μην αναλάβετε πολλές αγγαρείες είναι η απόδραση από τη ρουτίνα σε κάποιο θέρετρο.

Κρατάμε το καλό: Ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του πορεία και σας αφήνει ελεύθερους να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας και, γενικότερα, τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής, πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, επανέρχεται στην κανονική του πορεία από την Τετάρτη, γεγονός που θα σας απαλλάξει από αρκετές δυσκολίες και εντάσεις, κυρίως αν αυτές οφείλονταν στην ασυνεννοησία και σε καθυστερήσεις. Τώρα θα κάνετε πιο καλές επαφές, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες σας θα είναι πιο προσοδοφόρες, οι γνωριμίες σας πιο γόνιμες. Κι αν ανήκετε σε αυτούς που τους έχει απομείνει μυαλό για δουλειά ντάλα καλοκαίρι και θέλετε να κλείσετε συμφωνίες, με τον Ερμή σε ευθεία πορεία μπορείτε να υπογράψετε και –γενικότερα- να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Τρίτη, θα δώσει μιαν ανάσα στον πάσχο

Keywords
Τυχαία Θέματα