Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/8 έως 19/8

ΚΡΙΟΣ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Καρκίνο. Να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, γιατί μπορεί να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που να έχει ξεκινήσει τώρα και να είναι ακόμα πολύ πρόωρο, εξαιτίας ενός ξαφνικού γεγονότος. Μην βιάζεστε, η υπομονή είναι αυτή που θα βοηθήσει την οποιαδήποτε σχέση σας. Ζυγίστε καλά τα πράγματα και μην απομονώνεστε από ακραίες αποφάσεις. Από τις 16 έως και 17/8 το παιχνίδι γυρίζει υπέρ σας και κερδίζετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που νοιώθετε παγωμένοι γενικά μέσα στις σχέσεις σας, γιατί χρειάζεται να κρατήσετε αποστάσεις και όρια, σας βγαίνει τρυφερότητα και τάση για προστασία. Ένα ταξίδι ή επικοινωνία με έναν Καρκίνο θα σας κάνει καλό. Ίσως να σκεφτείτε ακόμα και για οικογένεια. Να είστε προσεκτικοί -κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο- από τις 14/8 έως και 15/8, κυρίως με έναν Ζυγό. Τον εγωισμό σας καλό είναι να μην τον βγάλετε σε ένα Λιοντάρι, κυρίως στις 16 - 17/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά είσαστε καλά και κυρίως ενεργοποιείται η σχέση σας με έναν Αιγόκερω. Σίγουρα σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως έχετε ανάγκη να δείτε το άτομο που είναι μαζί σας σαν ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας σας. Οι συζητήσεις με ένα Λιοντάρι θα σας ενεργοποιήσουν και ίσως μπορεί να κάνετε ή να ακούσετε ακόμα και ερωτική εξομολόγηση, κυρίως στις 16 και 17/8. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και αναζητάτε μια ώριμη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει κάποιες δοκιμασίες κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο. Για τους μεν πρώτους υπάρχει η Αφροδίτη και σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, αλλά και πάλι μπορεί να επωμιστείτε την ξαφνική διακοπή μιας σχέσης λόγω ανατροπών της υπάρχουσας κατάστασης. Μια αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και μπορεί αυτή να μετουσιωθεί σε καλό και σε ουσιαστικό, αλλά μπορεί να φέρει και διακοπή. Για τους δε γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, οι 14 και 15/8 θα είναι ημέρες που θα σας φέρουν πίεση για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Να είστε προσεκτικοί σε όλες σας τις εκδηλώσεις.

ΛΕΩΝ

Είστε κάπως πιεσμένοι στις επαφές σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μην αφήνετε την κακή διάθεση να σας επηρεάσει. Τα τρυφερά σας συναισθήματα για ένα πρόσωπο μπορεί να μην τα δείξετε αμέσως, γιατί δεν είσαστε έτοιμοι για τα περαιτέρω. Ένας Τοξότης μπορεί να σας κλέψει την καρδιά. Από την άλλη, ο Αιγόκερως σας συγκινεί αλλά κρατιούνται πολύ οι αποστάσεις. Στις 16 και 17/8 θα έχετε πολλές δυνατότητες για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαστε κάπως απομονωμένοι αλλά με καλή διάθεση να επιλύσετε το οτιδήποτε προκύψει. Η μόνη σας δυσκολία είναι ένας Ζυγός που σας έχει βάλει, με τον τρόπο του, τα δυο πόδια σε

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr