Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 13/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Η οικογένεια σας σάς φροντίζει από την μια και σας πιέζει όμως από την άλλη να είσαστε μέσα στα μέτρα και τα σταθμά τα δικά της. Φροντίστε να είσαστε ψύχραιμοι από την πίεση ενός Αιγόκερου και κυρίως για θέματα οικονομικά. Από την άλλη οργανώνεστε υπερβολικά και νοιώθετε την ανάγκη να εξισορροπήσετε και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα. Είναι δύσκολο να καταλάβετε κάποια

πράγματα και κυρίως στην σχέση σας με έναν Ζυγό, αλλά τελικά θα βγάλετε τα τελικά σας συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να ελιχθείτε με τα οικονομικά σας και να τα φέρετε βόλτα. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει από τον χώρο της δουλειάς σας είναι έτοιμο να σας μιλήσει, αλλά υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες στο να ξεκινήσετε σχέση μαζί του. Το σπίτι σας και γενικά η οικογένειά σας είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Έχετε ανάγκη κάτι να δημιουργήσετε. Αν επιμείνετε θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που είσαστε αρκετά πειθαρχημένοι αυτή την περίοδο, και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, έχετε ανάγκη να μοιραστείτε πράγματα επικοινωνώντας και αναλύοντας διάφορες καταστάσεις, σκέψεις και σχέδια με άλλα άτομα. Οι γεννημένοι από 1 έως 3/6 έχετε εύνοια εφ' όλης της ύλης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομονώνεστε και επικοινωνείτε μόνο με άτομα που νοιώθετε ότι είστε ασφαλείς. Πάντως οι σκέψεις σας δεν σας βοηθάνε αυτή την περίοδο γιατί είναι πολύ υποκειμενικές και καθόλου πρακτικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σάς ευνοεί αλλά υπάρχουν και κάποιες εξωγενείς συνθήκες που θα σας κάνουν να ξεκαθαρίσετε άμεσα κάποια πράγματα και κυρίως στον εργασιακό τομέα. Οικονομική ανάκαμψη με την βοήθεια ενός ατόμου.

ΛΕΩΝ

Είσαστε εν μέσω φίλων και επικοινωνείτε και αυτό σας βγάζει για λίγο από την μοναχική πορεία σας. Παρόλο που είστε κοινωνικοί, σας αρέσει και να μένετε και μόνοι κατά εποχές για να μαζεύετε τις δυνάμεις σας. Μέσα στον χώρο σας υπάρχει πίεση και μερικές φορές ζορίζεστε. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να έχετε πίστη στα σχέδια σας. Είσαστε πολύ κοντά στο σημείο της επιτυχίας. Ο Τοξότης σας φέρνει γούρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας αρέσει να μένετε με τον εαυτό σας. Βαθειά μέσα σας αναζητάτε να είστε και μόνοι για αυτό μερικές φορές δυσκολεύεστε να είσαστε μέσα στην σχέση σας όπως χρειάζεται για να είστε συντροφικοί. Το μυστικό είναι να μην αναλύετε τα πάντα και να αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι. Είναι βέβαια μεγάλη ιστορία η αποδοχή, αλλά αν το προσπαθήσετε θα δείτε μεγάλες αλλαγές. Τα οικονομικά σας χρειάζονται έλεγχο και τάξη και αυτό ευτυχώς δεν σας ενοχλεί, αλλά σας εμποδίζει να κάνετε κινήσεις ρίσκου.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι κυρίως το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο είσαστε σε φάση αλλαγών αλλά και μεγάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα