Αν θέλετε να έχετε προστασία ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχουγιάχ

Όλες οι ψυχικές ασθένειες, οι φόβοι, οι εντάσεις και οι εσωτερικές δυσκολίες είναι τροχοπέδη για τον άνθρωπο και δεν μπορεί να εξελιχτεί.



Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.



Η ανθρώπινη φύση για να εξελιχτεί και να δημιουργήσει είχε πάντα την ανάγκη της προστασίας και της ασφάλειας. Στα χρόνια που πέρασαν αυτό επετεύχθη από μια άποψη αλλά από την άλλη όσο αυξάνεται ο τεχνικός πολιτισμός τόσο βγαίνουν και καινούργιοι κίνδυνοι οι οποίοι κάνουν την ανθρώπινη φύση να νιώθει μόνιμα ανασφάλεια. Όλες οι ψυχικές ασθένειες,

οι φόβοι, οι εντάσεις και οι εσωτερικές δυσκολίες είναι τροχοπέδη για τον άνθρωπο και δεν μπορεί να εξελιχτεί. Πολλές φορές προσπαθούμε να μειώσουμε τους κινδύνους και μερικές φορές το καταφέρνουμε. Αλλά εκεί που νομίζουμε ότι είναι όλα υπό έλεγχο, τότε ξαφνικά γίνεται ένα αναπάντεχο γεγονός και αρχίζει η γη και τρέμει κάτω από τα πόδια μας. Η μεγαλύτερη ασφάλεια στον άνθρωπο τελικά είναι η δύναμη της πίστης. Τότε όλα αλλάζουν άρδην στην ζωή μας και σταματάμε να φοβόμαστε με το παραμικρό και κατά κάποιο τρόπο αναθέτουμε την ζωή μας στα χέρια του Θεού. Έτσι, όταν νοιώθετε ότι δεν είστε ασφαλείς, καλό είναι να ενδυναμώνετε την πίστη σας και να τη βάζετε πάνω από όλα. Με αυτόν τον τρόπο και με την δύναμη του Αγγέλου Χαχουγιάχ θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Ο Άγγελος Χαχουγιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 17 έως 22/7.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει απλόχερα την προστασία του και σας εξασφαλίζει μια καλή ζωή.



Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Έχετε μέσα σας μεγάλη τιμιότητα και είστε βαθειά αφοσιωμένοι στα πρόσωπα που αγαπάτε. Είστε ειλικρινείς και ανέχεστε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Με τον τρόπο σας και την αύρα σας έχετε ενεργοποιήσει μια φυσική προστασία πάνω σας και αυτό γίνεται γιατί εμπιστεύεστε αυθόρμητα και έχετε μια έμφυτη ευγενική φύση με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό σας δίνει το προβάδισμα να προχωράτε μπροστά και να ανοίγετε πόρτες που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον σας. Επειδή κουβαλάτε μέσα σας το καλό, ο Θεός δεν σας ξεχνάει και σας προστατεύει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κρατάτε τις πρέπουσες ισορροπίες και να μην το παρατραβάτε με ριψοκίνδυνες κινήσεις και ακραία πράγματα. Μερικές φορές από την αφέλειά σας μπορείτε να πιαστείτε κορόιδα και να συνεργαστείτε με άτομα ριψοκίνδυνα και απαιτητικά. Εξ αιτίας της προστασίας που έχετε μπορεί να μην μπλεχτείτε και να περάσετε ξυστά από το πρόβλημα, αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σας μέτρο και ισορροπία.

Αγαπημένε μου Άγγελε, έχω ανάγκη την προστασία σου και την συμπαράστασή σου τις δύσκολες ώρες. Εσύ που παίζεις και τον ρόλο του φύλακα Αγγέλου στην ζωή μου προσπάθησε να είμαι συνέχεια ξυπνητός και να μην μπλέκω από την αφέλειά μου με άτομα που θα με εκμεταλλευτούν ή θα μου κάνουν κακό. Η προστασία που μου προσφέρεις είναι το πιο μεγάλο δώρο για α

Keywords
Τυχαία Θέματα