Μήπως να καταταγώ κι εγώ στο στρατό;

10:43 3/9/2012 - Πηγή: Ntynomai

Η θητεία μπορεί να αυξάνεται μήνα με το μήνα και τα αγοράκια μας να δυσανασχετούν, αλλά το trend του military γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στον χώρο της μόδας. Από τα κλασσικά jacket παραλλαγής μέχρι τα καπέλα αυστηρού ύφους, το στρατιωτικό στυλ κερδίζει έδαφος στην wardrobe κάθε ενημερωμένης fashionista, αποτελώντας ένα από τα πιο hot trend της season. Για να δούμε όμως πού και με ποιο τρόπο μπορούμε να οικειοποιηθούμε την συγκεκριμένη τάση.

Ας

ξεκινήσουμε λοιπόν με το γνωστό σε όλους μας στρατιωτικό jacket το οποίο μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί με shorts και μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο ή την μέση της γάμπας. Προτιμήστε καλύτερα τα μονόχρωμα ρούχα για να το συνδυάσετε, μιας και μπορεί το print+print να είναι τελευταία λέξη της μόδας, αλλά δύσκολα πετυχαίνει.

Τα περισσότερα χρώματα, για να μην πω όλα, ταιριάζουν θαυμάσια με το «παραλλαγμένο» πράσινο pattern, κάνοντάς το ρούχο-κλειδί για την ερχόμενη season. Εκτός όμως από τα shorts, μια pencil φούστα κι ένα ζευγάρι γόβες ταιριάζουν υπέροχα με το military jacket μας, δημιουργώντας μια πιο sexy αλλά και ταυτόχρονα altrnative εικόνα για εμάς.

Όταν έχουμε να κάνουμε με το σχέδιο της παραλλαγής σε παντελόνι ή φούστα, είναι καλύτερα να το συνδυάσουμε με πουλόβερ και βαμβακερά λευκά t-shirts, αφήνοντας στο pattern να κλέψει την παράσταση. Προτιμήστε στενά παντελόνια και φούστες έτσι ώστε να μην σας προσθέτουν κιλά. Από τους πιο πετυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς είναι η παραλλαγή με τα χρώματα της άμμου ή με γκρί αποχρώσεις.

Τέλος, και προσπαθώντας να κοιτάμε και λίγο πιο μακροπρόθεσμα, στον χειμώνα ας πούμε που πλησιάζει, τα αυστηρά παλτό σε στρατιωτικό ύφος και διακόσμηση (επωμίδες, μεγάλα χρυσά κουμπιά, ζώνες στη μέση, κλπ) είναι από τις πιο ισχυρές τάσεις του χειμώνα. Με το μήκος να κινείται γύρω από το γόνατο, τις υφές να ποικίλουν από μάλλινη μέχρι δερμάτινη, και τις αποχρώσεις κυρίως σκούρες, χωρίς όμως να αποκλείονται και τα πιο έντονα, η τάση αυτή μας προσφέρει την δυνατότητα να παίξουμε μαζί της έχοντας μεγάλη ελευθερία και άνεση.

Ps. Δοκιμάστε κάθε camo jacket, όπως λέγονται με τα μανίκια μαζεμένα.. είναι πάντα πιο κολακευτικό και cool ;))))


CAMO FUR-LINED JACKET (94,60 €) [Περισσότερα]
STUDDED CAMO JACKET (73,16 €) [Περισσότερα]
CONTRAST SLEEVE ARMY JACKET (81,99 €) [Περισσότερα]
**MARIE JACKET BY GOLDIE (81,99 €) [Περισσότερα]
**SHELLSHOCK CAMO JACKET BY THE RAGGED PRIEST (88,30 €) [Περισσότερα]
OVERSHIRT WITH APPLIQUE AND CONCEALED BUTTON CLOSURE (49,95 €) [Περισσότερα]
CAMOUFLAGE OVERSHIRT (35,95 €) [Περισσότερα]
Denim & Supply by Ralph Lauren Camo Army Jacket (305,67 €) [Περισσότερα]
ASOS Army Camo Jacket With Detachable Fur Trim Collar (85,30 €) [Περισσότερα]
Barbour Falcon Military Greatcoat with Leather Belt (467,74 €) [Περισσότερα]
STUDDED CAMOUFLAGE TROUSERS (35,95 €) [Περισσότερα]
Urban Code Leather Shorts (71,08 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα