Αν θέλετε να αποφύγετε την προδοσία ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεζαλήλ

Αν θέλετε να υπάρχει πίστη και σταθερότητα στην σχέση σας ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεζαλήλ.

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.


Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που χρειάζονται οι σχέσεις των ανθρώπων είναι η πίστη και σταθερότητα. Με αυτόν τον τρόπο νοιώθουμε σιγουριά και ευτυχία μέσα σε όλες τις σχέσεις. Ακόμα και ο Χριστός προδόθηκε από τον Ιούδα. Η διαλεκτική της προδοσίας και εμπιστοσύνης είναι ένα μεγάλο και βαθύ θέμα για την ανθρώπινη υπόσταση. Η προδοσία είναι ο μεγαλύτερος φόβος για κάθε άτομο και για κάθε σχέση.

Αλλά δεν γνωρίζουμε τελικά τι είναι αυτό που κάνουμε ασυνείδητα και προκαλούμε την προδοσία. Πάντως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα μυστήριο, με το μυστήριο της ζωής, η φύση του οποίου είναι πάντα ανείπωτη και αντιφατική. Η προδοσία δεν αφορά μόνο τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και την σχέση με τον εαυτόν μας. Πόσες φορές νοιώθουμε ότι τον προδίδουμε αν κάνουμε τα αντίθετα αυτά που είχαμε ονειρευτεί για τον εαυτόν μας. Είναι μια από τις πιο δραματικές εμπειρίες γιατί εμπεριέχει χωρισμό. Αλλά τελικά μέσα από αυτό τον πόνο εξελίσσεσαι και γίνεσαι ο εαυτός σου. Για αυτό πρέπει να αφεθούμε στον πόνο γιατί μετά ξαναβρίσκουμε τον εαυτόν μας. Με άλλα λόγια δεν μπορούμε να μην αφεθούμε στα επικίνδυνα περάσματα που έχουν να κάνουν από την εμπιστοσύνη στην προδοσία και μετά και τελικά στην ανάκτηση της αληθινής εμπιστοσύνης. Να ξέρετε ότι ο λόγος του περάσματος από αυτή την γη είναι η μεταμόρφωση. Για αυτό μην φοβάστε τις αλλαγές.

Ο Άγγελος Γεζαλήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Μαίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που δημιουργεί εμπιστοσύνη».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες.

Είσαστε πολύ σταθερά άτομα και αγαπάτε την φαντασία, τον οραματισμό και τα καλές τέχνες. Κάνετε εύκολα σχέσεις και αποκτάτε φίλους. Έχετε καλή μνήμη και μπορείτε εύκολα να μάθετε ξένες γλώσσες. Όταν αφοσιώνεστε σε άλλα άτομα με την καρδιά σας τότε μπορείτε να περάσετε καλά. Σας αρέσει το ήρεμο και γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον και μπορείτε εύκολα να το κερδίσετε με την βοήθεια του Αγγέλου Γεζαλήλ. Το πρόσωπο του Θεού εδώ σας χαρίζει πίστη και δόξα ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Όταν θέλετε να έχετε την εύνοια κάποιου προσώπου, ενεργοποιήστε τον Άγγελο και θα δείτε θαύματα να συμβαίνουν στην ζωή σας. Πάντως για να παίρνετε όλα αυτά τα δώρα χρειάζεται να έχετε ενδυναμωμένη πίστη και σταθερότητα. Γιατί αν εκλείψουν αυτές οι ενέργειες από την ζωή σας μπορείτε να την πατήσετε και εσείς οι ίδιοι πέφτοντας σας σφάλματα και ψέματα σε συνδυασμό με ασυνέπεια.

Θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα φέρει μια νέα εποχή στην ζωή των ανθρώπων , διδάσκοντας με τον τρόπο ζωής μου την αρμονία, την πίστη και την φιλία. Δεν θέλω ποτέ να προδώσω τις αρχές μου και κατ΄ επέκταση τον εαυτόν μου και τους άλλους. Επιθυμώ με την δική σου βοήθεια να ξαναθυμηθώ τις δυνάμεις μου και να είμαι αντάξιος εμπιστοσύνης για τους άλλ

Keywords
Τυχαία Θέματα