H Aφροδίτη στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και έχει την δυνατότητα σε ενεργειακό επίπεδο να θεραπεύει όλες τις τραυματισμένες σχέσεις με την αγάπη και τη φροντίδα.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 7/8, 4.56 το απόγευμα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 6/9 στις 5.51 το απόγευμα.


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων και έχει την δυνατότητα σε ενεργειακό επίπεδο να θεραπεύει όλες τις τραυματισμένες σχέσεις με την αγάπη και τη φροντίδα. Κυρίως στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να το κάνει μέσω της οικογενειακής ασφάλειας και της συναισθηματικής

φροντίδας. Στην ουσία την αλλαγή την κάνουμε εμείς οι άνθρωποι και όχι ο πλανήτης, γιατί μέσω των 7 ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) που έχουμε στο σώμα μας, λαμβάνουμε το μήνυμα για την αλλαγή και από εκεί αναλόγως πορευόμαστε.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι ο Ταύρος, Καρκίνος (κυρίως), Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς. Τα υπόλοιπα ευνοούνται επίσης, αλλά το άτομο χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο συνειδητά για να έχει θετικό αποτέλεσμα. Η αγάπη πάντως δεν είναι πράξη αόρατη είναι πράξη που την αποδεικνύουμε συνέχεια και στον εαυτόν μας και στους άλλους. Οπότε χρειάζεται να βάλουμε το χεράκι μας αν θέλουμε να μας έρθει.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειας σας και των γύρω ατόμων. Μπορεί να νοιώθετε περίεργα όταν χρειάζεται να προστατέψετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό από τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν γύρω σας. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου γιατί μπορεί με την παρόρμησή σας να πληγώσετε κάποιο ευαίσθητο άτομο. Μια νέα γνωριμία με έναν Καρκίνο από ένα ταξίδι ή μέσω ενός οικογενειακού προσώπου. Οι τέχνες και η μαγειρική μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 14, 15, 16 και 17/8 και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί άθελα σας να πληγώσετε και κατ' επέκταση να πληγωθείτε από Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας για αυτό σταματήστε την μουρμούρα και την γκρίνια για να περάσετε όμορφα. Τα οικονομικά σας και η επικοινωνία με την οικογένεια σας και με πρόσωπα που θα σας κάνουν να νοιώθετε συναισθήματα και ασφάλεια, θα σας δώσουν δύναμη και ενέργεια για να σταθεροποιήσετε πράγματα και καταστάσεις. Μια γνωριμία με έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω, που μπορεί να είναι και στο εξωτερικό, θα σας κάνει πολύ καλό. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, τώρα μπορεί να αποφασίσετε να φτιάξετε ένα ημερολόγιο με όλες τις νοσταλγικές σας μνήμες. Ένα οικογενειακό ακίνητο μπορεί να σας φέρει εύνοια τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και θα δείξετε ένα νέο πρόσωπο προς τα έξω. Ιδιαίτερα συναισθηματικοί και κυρίως με Αιγόκερω ή κάποια πρόσωπα που έχετε στενή συνεργασία.. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα προβλήματα των άλλων, θα κερδίσετε την συμπάθεια και την εύνοια κάποιων ατόμων. Οικονομικές ευκαιρίες που θα χρειάζε

Keywords
Τυχαία Θέματα