Ξεκλειδώστε τα μυστικά της αστρολογίας

Τα επτά νέα έργα του εκδοτικού οίκου Ερεχθηίδα ήρθαν να λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την αστρολογία και τα ταρό.

Αστρολογία. Ο κλάδος που μονοπωλεί τις συζητήσεις των θηλυκών σε καφέ, τηλέφωνα, συγκεντρώσεις, facebook και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής των σύγχρονων γυναικών. Επειδή όμως η αστρολογία είναι ένα αχανές σύμπαν που μπορείτε εύκολα να χαθείτε, υπάρχουν οι ειδήμονες στο χώρο αυτό που έρχονται να δώσουν φως

σε όλες τις πτυχές που δεν έχετε ακόμα εξερευνήσει και θέλετε να γνωρίσετε. Και όταν αναφερόμαστε σε ειδικούς πάνω σε αστρολογικά θέματα και άλλα που άπτονται του πεδίου των ταρό σίγουρα οι συγγραφείς των βιβλίων του εκδοτικού οίκου Ερεχθηίδα είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας δώσουν τα φώτα τους πάνω στα πεδία που χρόνια ερευνούν και έχουν εξειδικευθεί.

Τα επτά, νέα συγγραφικά πονήματα των εκδόσεων Ερεχθηίδα που παρουσιάστηκαν στον πολυχώρο «7» στην Κηφισιά από τους δημιουργούς τους (καθηγητές αστρολογίας και αστρολόγους) είναι τα βιβλία που θα συναρπάσουν λάτρεις της αστρολογίας και θα βοηθήσουν τους αρχάριους με τα θέματα του ζωδιακού κύκλου να καταλάβουν τα μυστικά της αστρολογίας και των ταρό.

Όλοι οι συγγραφείς ήταν στην εκδήλωση και μίλησαν στο κοινό που έδωσε σύσσωμο το παρών για το έργο τους και τη σημασία του. Η κυρία Δέσποινα Γιαννακοπούλου που έχει γράψει το must have αστρολογικό βιβλίο «Τα μυστικά της ωριαίας αστρολογίας», το οποίο σκοπό έχει να εξοικειώσει τους σύγχρονους αστρολόγους με την θεωρία και την πρακτική της ελληνιστικής αστρολογίας, αλλά μπορεί εύκολα το εν λόγω σύγγραμμα να διαβαστεί από τον καθένα που αγαπά και ασχολείται με την αστρολογία, ήταν η πρώτη που πήρε το λόγο και με μίλησε για το νέο της συγγραφικό έργο δίνοντας μία ξεχωριστή και έγκυρη οπτική για τα αστρολογικά δρώμενα.
Διαβάστε τις περιλήψεις των βιβλίων και βρείτε το βιβλίο που ταιριάζει στις δικές σας αναζητήσεις.

Ταρό για Όλους της κας Νίας Θεοφανίδου
Το βιβλίο Ταρό για Όλους προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται περισσότερο φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό. Στόχος του είναι όσοι ήδη το γνωρίζουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τις περιγραφές και τις ερμηνείες των καρτών και όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του, να το αγαπήσουν και να κατανοήσουν τη δύναμη και τη λειτουργία του.Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα ταμπλό ριξίματος και 78 πρωτότυπες κάρτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτό, οι οποίες όχι μόνο αποκωδικοποιούν σε βάθος τη μυστική γλώσσα των συμβόλων του Ταρό, αλλά το συνδέουν και με την αστρολογία όπου κάθε κάρτα συσχετίζεται με κάποιο από τα τέσσερα στοιχεία, τους πλανήτες και τα ζώδια.
Αστρολογία του 21ου Αιώνα του κ. Γιάννη Ριζόπουλου
Ο Άνθρωπος-δημιουργός και οι κοσμικές επιρροές. Στην πρώτη και την δεύτερη ενότητα του βιβλίου, με την χρήση των κλειδιών της Ψυχολογικής Αστρολογίας αποκαλύπτεται ο άνθρωπος-δημιουργός που συναγωνίζεται με την μοίρα του γνωρίζοντας καλύτερα τις δυνατότητες του και εφαρμόζοντας τελικά την δική του αλήθεια. Τίποτε μεν δ
Keywords
Τυχαία Θέματα