Ρένια Λουιζίδου: «Είμαι μια χαρά ευχαριστημένη στα 46 μου»

Η ηλικία, οι πλαστικές, οι δίαιτες και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του γιου της.

Τι συμβαίνει όταν η επιτυχία καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικής ζωής ενός ανθρώπου; Τον ισορροπεί και η Ρένια είναι η ζωντανή απόδειξη. Γνώρισε την επιτυχία και μάλιστα την πραγματική και όχι εκείνη της μια σεζόν, σε μικρή ηλικία, όταν τα ιδιωτικά κανάλια ήταν μόλις δύο και οι επιτυχίες σαρωτικές, που αντέχουν στο χρόνο.
Από την εποχή των "Απαράδεκτων" έως σήμερα, τα πάντα στη ζωή της έχουν αλλάξει, όχι όμως η ίδια. Έτσι λένε οι φίλοι

της, οι συνάδελφοί της, οι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι λιγότερο φίλοι της.
Αυτό το καλοκαίρι γυρίζει την Ελλάδα με την παράσταση "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει", ενώ ταυτόχρονα κάνει γυρίσματα για τη σειρά "Το αμάρτημα της μητρός μου". Σε ένα μικρό διάλειμμα από το τρελό της 24ωρο, βρίσκει χρόνο για να μιλήσει στο Queen.gr

Γιατί δεν πήγε τόσο καλά σε τηλεθέαση το αμάρτημα της μητρός μου. Ποια είναι η δική σου εξήγηση;
Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, αλλά δεδομένης της ώρας και της ημέρας, ήταν μια χαρά. Ξεκίνησε Τετάρτη και απέναντι είχε διπλό επεισόδιο βασιλιάδες και έπιασε κάτι 50άρια στην τηλεθέαση. Δεν λειτούργησε στον ανταγωνισμό γιατί αλλιώς είναι να ξεκινάς απ την αρχή της σεζόν με φόρα. Πάντως, όταν άλλαξε ημέρα πήγε πολύ καλύτερα, αλλά και η μεγαλύτερη τηλεθέαση είναι ευπρόσδεκτη.

Πώς αισθάνεσαι που βλέπεις κάθε μέρα τον εαυτό σου καθημερινά στην τηλεόραση με τις επαναλήψεις του "καφέ της χαράς";
Το έχω συνηθίσει και θα μου έκανε εντύπωση το αντίθετο. Καμιά φορά λέω, πώς πέρασαν το χρόνια ή κοίτα τι νέοι πού ήμασταν. Απορώ βέβαια με την αγάπη που δείχνει ο κόσμος και πάει και πολύ καλά στην τηλεθέαση γιατί το νοιώθω από την επαφή που έχω με τον κόσμο στο θέατρο. Μου έκανε εντύπωση γιατί νόμιζα ότι ο κόσμος θα μας πέταγε αντικείμενα από τα νεύρα τους και γκρίνιαζα συνεχώς για τις επαναλήψεις, άλλα οφείλω να το πάρω πίσω. Ήταν λάθος εκτίμηση.

Είναι καλό ή κακό επαγγελματικά να σε βλέπουν κάθε μέρα στην τηλεόραση;
Η λογική λέει ότι καίγεσαι, ότι ταυτίζεσαι με το ρόλο, άλλα δεν με σταμάτησε, δεν έχασα δουλειές, δεν βρέθηκα αντιμέτωπη με το δίλλημα είναι καμένη να μην την πάρουμε. Μετά το "καφέ της χαράς" έκανα την "παιδική χαρά" και δύο απανωτά δραματικά σίριαλ που νόμιζα ότι δεν θα μου τα εμπιστευτούν. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω.

Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε να επιστρέψει το «καφέ της χαράς» στην τηλεόραση;
Άλλο ένα απ αυτά που κυκλοφορούν, αλλά επίσημα δεν υπάρχει συζήτηση. Οι περισσότεροι από μας, ηθοποιοί και συντελεστές μιλώντας μεταξύ μας, είπαμε ότι θα είχε πλάκα αν ξαναγίνονταν, γιατί περάσαμε πολύ καλά. Αν μας το πρότειναν, θα το σκεφτόμασταν σοβαρά, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό να ξαναγίνει ένα τόσο πολυπρόσωπο και με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σίριαλ. Πολύ ακριβή δουλειά.

Η Ελένη Λιάσκα από το "καφέ της χαράς", στο επεισόδιο με τον Κασιδιάρη και τις δύο βουλευτίνες πήρε το μέρος του βουλευτή της Χρυσής αυγής;
Keywords
Τυχαία Θέματα