Ποιο είναι το «σχέδιο γέννας» της Kate Middleton;

O καιρός πλησιάζει για την γέννηση του διαδόχου και το «πρόγραμμα της γέννησης» αποκαλύφθηκε.

Όταν πρωτοανακοινώθηκε πως η Kate Middleton, ή αν προτιμάτε η Δούκισσα του Cambridge Catherine είναι έγκυος, όλοι οι fans της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας περίμεναν

με αγωνία να δουν την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλιά.

Τώρα, λίγο πριν φτάσει η ημέρα της γέννας και ενώ η Kate έκανε και την τελευταία της εμφάνιση ως εγκυμονούσα το «πρόγραμμα» της γέννησης του νέου αίματος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκαλύφθηκε.

Η Kate, λοιπόν, θα γεννήσει στο νοσοκομείο St. Mary's στο Paddington, εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana έφερε στη ζωή τους πρίγκιπες William και Harry. Παρά τις φήμες για καισαρική, η Kate θα ακολουθήσει τη διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού. Οι δύο ευτυχείς μελλοντικοί γονείς δεν γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους και αν και ζούμε σε μια διαδικτυακή εποχή μην περιμένετε tweets και facebook posts, ούτε φωτογραφίες στο Instagram. Το φύλο του παιδιού θα αποκαλυφθεί ως είθισται με έντυπη ανακοίνωση στην πύλη του Buckingham Palace.

Τέλος, παρόλο τις υποχρεώσεις του πρίγκιπα William ως πιλότου ελικοπτέρου διάσωσης, έχει προβλεφθεί να μπορεί ανά πάσα στιγμή να πετάξει στο πλευρό της Kate εκεί στα μέσα του Ιούλη που αναμένεται να γεννήσει. Όσον αφορά στο διάλλειμα της Kate από τις υποχρεώσεις της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ακόμη καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για το πόσο θα διαρκέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα