Philab: Το ελληνικό beauty brand που κάνει αίσθηση!

Μπήκε δυναμικά στο χώρο και υπογράφει hi-end φόρμουλες για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας

Μόνο χαρά μπορούν να μας δώσουν νέα όπως αυτό, ειδικά στην δύσκολη εποχή που διανύουμε: πρόσφατα γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε τα προϊόντα της Philab, μιας 100% ελληνικής εταιρίας παραγωγής καλλυντικών που εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της επιλεκτικής διανομής, με φόρμουλες βασισμένες στα πιο σύγχρονα και καινοτόμα ενεργά συστατικά από όλο τον κόσμο.

Το concept της Philab βασίζεται στο τρίπτυχο Ισορροπία, Αρμονία, Συμμετρία,

βασικά στοιχεία της Ομορφιάς με βάση τη φιλοσοφία στην Αρχαία Ελλάδα. Το Ελληνικό γράμμα Φ [phi], συμβολίζει τις τέλειες αναλογίες, τον χρυσό λόγο 1,618 που βρίκεται στη φύση και έχει εφαρμοστεί σε ποικίλους τομείς της ζωής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Από αυτό τον χρυσό λόγο εμπνέεται η εταιρεία για να δημιουργήσει προϊόντα που συνδυάζουν την αρμονία και την αισθητική, με την αποτελεσματικότητα, χάρη στα πιο εκλεκτά ενεργά συστατικά που προέρχονται από τα πιο κορυφαία επιστημονικά εργαστήρια παγκοσμίως.

Η Philab δεν χρησιμοποιεί στις φόρμουλές της, parabens, παράγωγα πετρελαίου, ζωϊκά παράγωγα, αρώματα με αλλεργιογόνα, propylene glycol, συνθετικές χρωστικές ουσίες και δεν διενεργεί πειράματα σε ζώα. Τα προϊόντα Philab συσκευάζονται σε περιέκτες από ειδικό 'violet' γυαλί το οποίο λειτουργώντας ως φυσικό φίλτρο μπλοκάρει τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UV, προστατεύει και διατηρεί την ποιότητα των ευαίσθητων και πολύτιμων ενεργών συστατικών που εμπεριέχονται σε όλα τα προϊόντα Philab.

Keywords
Τυχαία Θέματα