Η Ελένη είναι εγγύηση ..

Και όταν λέω πως η Ελένη είναι εγγύηση το εννοώ. Είναι πάντα το απόλυτο date μου για να περάσω απόλυτα ευχάριστα με τρελό γέλιο. Είναι ο άνθρωπος που θα μου φτιάξει πάντα την διάθεση με αυτό το χαρακτηριστικό τσαχπίνικο γελάκι της.

Σήμερα έχει τα γενέθλια της και της εύχομαι το γνωστό άσμα : "Μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα, εγώ έτσι σε αγαπάω"..

Τις ζήτησα να μου περιγράψει μερικά πράγματα για τον εαυτό της την παρούσα χρονική περίοδο και μου είπε τα εξής :

Παρόλο που δεν είμαι το πρώτο μπόι και με

το φιδίσιο κορμί παραμένω χαμογελαστή και ας έγινα 33 χρονών. Το θετικό είναι ότι μπήκε ο Δίας στο Ζώδιο μου ( χαχα) και εύχομαι να μου φέρει και άλλα χαμόγελα, γέλια ωραίες στιγμές με φίλους και έναν έρωτα.

Φέτος η χρονιά μου δεν είχε τηλεόραση ίσως όμως έρθει αυτή την νέα χρονιά αλλά επειδή το στόμα μου δεν μπορούσα να το κρατήσω κλειστό ( χαχα) είπα να βάλω μπρος τα καλά μου χεράκια και έτσι γράφω στο http://www.k-mag.gr τα κείμενα μου. Αληθινές ιστορίες και παρατηρήσεις από την καθημερινότητα. Χαίρομαι πολύ για την στήλη μου γιατί πιστεύω ότι το αύριο είναι τα sites, τα web και τα blogs. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και χαίρομαι που έρχομαι σε επαφή με αναγνώστες και απολαμβάνουν τα κείμενα μου. Επειδή όμως θέλω και λίγο suspense στην ζωή μου, μέσα σ'αυτή την χρονιά που μας πέρασε παρουσίασα 2 φορές το Red Carpet στους αγώνες Kick Boxing : The Battle. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα το απολάμβανα τόσο πολύ. Όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη τότε αρχίζει να σου αρέσει πιο πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα