Πάρεεε... πάρεεε... απ'όλα έχω δει!

Δε βγαίνουμε που δε βγαίνουμε, μια τηλεόραση μας έχει μείνει για ψυχαγωγία και αυτή ζει στον καιρό της μιζέριας της! Έρχεται και 25η Μαρτίου και τα κανάλια το γιορτάζουν με απανωτά τούρκικα σίριαλ. Από την Πόλη έρχονται και στην κορυφή της AGB...

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινάει πανευρωπαϊκή περιοδεία με τον τίτλο «Sorry I am Greek», πράγμα που σημαίνει,

μούγκα, σε λίγο, τις Τρίτες το βράδυ και να δω πως θα τη βγάζουμε!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε συνέντευξη στον Alpha, σε νέα ενημερωτική εκπομπή, που με έπιασε κλειστοφοβία, από το δυο επί δυο γραφείο που κοίταζε στατική η κάμερα. Sorry I am Alter-ατζου πριν και τέτοια πλάνα δε κάναμε για τρίλεπτο ρεπορτάζ στο μεσημεριανό. Για τα όσα ειπώθηκαν, ας μη μιλήσουμε καλύτερα και χαλάσουμε και τις καρδιές μας. Από αγιογραφία ξεκίνησε σε ύμνο κατέληξε και όλα για το καλό μου γίνονται εμένα προσωπικά και εσένα βασιλόπουλα μου ειδικά κι ας μη το ξέρεις.

Βρήκα μια φίλη μου, μια μόνο, που μου το έκλεισε το τηλέφωνο, βιαστικά εχθές το βάδυ μη και χάσει το Sun Shine Girls, που το βρίσκει πιο αστείο απ'τους Ράδιο Αρβύλα και καινούργιο συκώτι βάζει όποτε παίζεται.

Εγώ πάλι δε χάνω «Βασιλειάδες» γιατί λατρεύω Μίνα Ορφανού, που είναι κωμίκα με φλέβα και όχι αστεία! Μου είχε αρέσει στην Στρέλλα, αλλά εδώ είναι απολαυστική. Και μπράβο και
στο Mega που δεν κόλλησε σε ρατσιστικές αηδίες και ξεπερασμένες ηθικολογίες και την ένταξε στην σειρά!

Βλέπω και Ευαγγελάτο διότι με κάνει και αισθάνομαι πως είμαι μέσα στο Εντερπράιζ από το hi tech σκηνικό και πάμε να ανακαλύψουμε νέους κόσμους σε άλλους γαλαξίες και άμα
θέλει ας με βρει εκεί η Εφορία και οι Τράπεζες. Στο Δέλτα της Ανδρομέδας πιάνει το κινητό άραγε και έχει δίκτυο;

Α! Ξέχασα να σας πω πως είχα δει Νίκο Παπαδάκη, στο Πρωινό Mou, να λέει πως όταν φτιάχνει τις αγιογραφίες του ζωγραφίζει... γυμνός! Άχου και είναι και Χαιρετισμοί και με τι σκέψεις ακόλαστες θα πάω να προσκυνήσω εικόνες τώρα! Φωτιά θα πέσει να με κάψει μπροστά απ την Ελευθερώτρια με τα τάματα και δε με σώζει τίποτα, την αμαρτωλή!

Είπα για αμαρτίες και θυμήθηκα Στρος Καν, τον οποίο λέει θα ενσαρκώσει σε κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του ο Gerard Depardieu! Θα χαίρεται τώρα ο ίσα με δυο πουφ σωριαστά πως μοιάζει με τον θηριώδη πρωταγωνιστή!

Στην Πρωινή Μελέτη είδα απανωτά Μάρα Μειμαρίδη να λέει γυναικείες αιρετικές κουβέντες λατρεμένες και αγαπημένη Φωτεινή Πιπιλή να αποδομεί τους σταρς της σεζόν στην τηλεόραση. Ποιος είναι ο Μπούκουρας και ποια η παρουσιάστρια του Black Out, Νάντια Μπουλέ, αγνοεί! Επίσης μ'αρέσει πολύ η Ελεονόρα όταν κάνει συνεντεύξεις!

Τώρα θα την κλείσω την τηλεόραση, βασιλοπούλες μου και θα αποτοξινωθώ χαζεύοντας τον λευκό τοίχο απέναντι. Δεν έχω καλύτερο από την τοίχο- θεραπεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα