Στο τέλος όλοι φίλοι...

Η Σοφία Βόσσου έχει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, στο τραγούδι, ακόμη και στο θέατρο. Η απομάκρυνση της από την εκπομπή «Μίλα» την έκανε στις συνεντεύξεις της να πει έντονες κουβέντες που αφορούσαν και στην Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία μέχρι πριν λίγες μέρες έκαναν εκπομπή μαζί, πόζαραν μαζί, γέλασαν στους τίτλους μες στην ροζ κοριτσίστικη

ευτυχία. Θεώρησε την απόλυση της «ελεεινή», αλλά και πως η Τατιάνα δεν είναι απ' τα κοριτσάκια που τους λένε τι θα κάνουν, χρεώνοντάς της στην ουσία την απομάκρυνσή της.
Γιατί ασχολούμαι; Διότι σε αυτή τη δουλειά, έχουμε ζήσει όλοι απολύσεις, οι οποίες όλες «ελεεινές» είναι, ή εξωθήσεις σε παραιτήσεις, ή αδιαφορία απ'τα αφεντικά όσο και αν στο παρελθόν υπήρξαμε για αυτούς η κότα που έκανε τα χρυσά αυγά! Έχει συμβεί και στην Τατιάνα την ίδια, στην Ελεονόρα, στην Καραβάτου σε πολλές πολλές άλλες και άλλους, όχι απαραίτητα της μεγάλης προβολής αλλά της εξουθενωτικής δουλειάς και προσφοράς σε επαγγέλματα αχόρταγα που θέλουν και άλλη ώρα και άλλη προσοχή, περισσότερη προσήλωση και πάντα αχάριστα, μηδενίζουν εύκολα και αρχίζεις απ' την αρχή.

Λέω λοιπόν, πως όταν δουλεύεις κάπου, ό,τι έχεις να πεις το λες τότε, όχι με την απομάκρυνσή σου. Είναι κατόπιν εορτής. Αν δε περνάς καλά, αν υποβαθμίζεσαι, αν σε υποτιμούν, παραιτείσαι όσο δύσκολες κι αν είναι οι εποχές. Αν σε απολύουν πάλι, θα νοιώσεις ανθρώπινη πικρία και ακύρωση, αλλά μέχρι εκεί! Συμβαίνει καθημερινά σε χιλιάδες ανθρώπους, άλλωστε. Το ότι συμβαίνει και στην τηλεόραση δεν σε καθιστά την απολυμένη ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας.
Η Σοφία Βόσσου, θεώρησε τον εαυτό της υποβαθμισμένο λόγω του ότι κάποια στιγμή έκανε στην εκπομπή την μαγείρισσα. Κακώς. Ένας άνθρωπος με το ταλέντο της και την ιστορία της, σηκώνεται και φεύγει εκείνη ακριβώς τη στιγμή μόνος του και συνεχίζει την πορεία του. Μαγείρισσες έχει η ελληνική τηλεόραση. Σοφία δεν έχει.

Η δε Τατιάννα Στεφανίδου, κάλεσε στο πλατό της, τον άσπονδο φίλο ξαφνικά Νίκο Μουρατιδη, που υπήρξε σκληρή η κριτική του στο παρελθόν γι αυτήν και σε ερωτήσεις του είπε πως «το Star πήρε μια απόφαση, να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις, και όχι το concept της παρέας που είχαμε. Ήθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα. Πήρε την απόφαση αυτή το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία. Αυτό έγινε. Δεν έγινε κάτι άλλο». Όταν ο Νίκος Μουρατίδης επέμεινε ρωτώντας την «γιατί βγαίνει τώρα η Βόσσου και σε κατηγορεί;», η Τατιάνα απάντησε πως «αυτό είναι κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά εγώ θα κρατήσω τις καλές στιγμές –γιατί είχαμε πολύ καλές και τρυφερές στιγμές. Θα κρατήσω τα όμορφα λόγια, που όντως υπήρχαν, γιατί η Σοφία είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός. Θα κρατήσω λοιπόν την τρυφερότητα και την αγάπη και όχι αυτά».

Με δεδομένο πως η κ. Στεφανίδου τα έλεγε όλα αυτά στον Νίκο Μουρατιδη, είναι θέμα χρόνου η πρόσκληση της Σοφίας Βόσσου στο πλατό. Διότι ότι κι αν γίνεται στο τέλος, όλοι φίλοι είναι στην ελληνική τηλεόραση και σ
Keywords
Τυχαία Θέματα