Ο γιος του Bon Jovi είναι και πολύ... μούρη!

08:12 6/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

To μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Toν Jon Bon Jovi, τον γνωρίζουμε και φυσικά τον αγαπάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο σημαντικότερος ίσως εκτός του ταλέντου του είναι και το σέξι του παρουσιαστικό το οποίο, παρά τα 50 του χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί καρδιοχτύπια στο γυναικείο πληθυσμό.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, μιας και ο Jon είναι καπαρωμένος, να γνωρίσουμε και τον 10χρονο γιο του rock star,

που ακούει στο όνομα Jacob. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε πατέρα και γιο στους δρόμους της Νέας Υόρκης να κάνουν τα ψώνια τους, και μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιον έχει πρότυπο ο πιτσιρικάς.

Μπορεί ο μικρός να φορούσε βερμούδα και T-Shirt με καρτούν ενώ ο διάσημος μπαμπάς του τζιν αλλά το γυαλί ηλίου aviator, απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε rocker που σέβεται τον εαυτό του, ήταν κοινό, αποδεικνύοντας ότι ο Bon Jovi Junior έχει, εκτός από τα γονίδια του μπαμπά, και την ίδια ωραιοπάθεια, με την καλή πάντα έννοια!

Ο Jacob είναι το τρίτο κατά σειρά τέκνο που έχει αποκτήσει ο διάσημος rocker με την εδώ και 23 χρόνια σύζυγό του Dorothea. Η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους είναι η Stephanie 19, o Jesse 17 και ο μικρός Romeo που είναι μόλις 8.

Ο Bon Jovi έχει εκφράσει άπειρες φορές την αγάπη του για τη σύζυγο και γενικότερα την οικογένειά του, η οποία του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει κατά καιρούς: « Η υγεία και η οικογένειά μου, είναι τα πάντα στη ζωή μου. Χωρίς αυτά, θα ήμουν ένας νεκρός άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Kate Moss: Διακοπές με την κόρη, τον νυν και τον... πρώην της!

O Usher κέρδισε την κηδεμονία των δύο του παιδιών

Colin Farrell: Από κακό παιδί του Hollywood τρυφερός μπαμπάς

 

Keywords
Τυχαία Θέματα