Τα εν πλω γενέθλια της Beyonce και οι ευχές της Gwyneth Paltrow

22:52 5/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

H superstar έγινε 31 και οικογένεια και φίλοι της έδωσαν τις ευχές τους...

Mπορεί να είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου αλλά όταν πρόκειται για προσωπικές και οικογενειακές στιγμές προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Και εν αντιθέσει με όσους πίστευαν ότι η star της μουσικής, Βeyonce, θα επέλεγε να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά της με ένα μεγάλο και glamorous πάρτι, εκείνη προτίμησε να πάρει την κόρη και το σύζυγό της και να κάνουν κρουαζιέρα στην Μεσόγειο.

Ο Jay-Z είχε φροντίσει το σκηνικό στο κατάστρωμα να μοιάζει γιορτινό,

ενώ η εορτάζουσα δεν άφησε την ενός ετών κόρη της στιγμή από την αγκαλιά της. Απλή, άβαφη με ένα κοντό σορτς απολάμβανε τη συντροφιά της οικογένειάς της πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί και παίζοντας με την μικρούλα Blue Ivy.

Όσο η Beyonce γιόρταζε εν πλω τα γενέθλιά της, οι διάσημοι φίλοι της αλλά και η οικογένειά της, αποφάσισαν να της φτιάξουν μία όμορφη κάρτα με χειρόγραφες ευχές, την οποία και πόσταραν στο προφίλ της στο Twitter.

Ανάμεσα στις ευχές, ήταν και αυτές της καλής της φίλης Gwyneth Paltrow, η οποία μαζί με το σύζυγό της Chris Martin και τα δύο τους παιδιά Apple και Moses, έγραψαν στη διάσημη τραγουδίστρια: « Ευχές για την αγαπημένη μας ΒΒ που κλείνει τα 31. Σε αγαπάμε πολύ, με πολλή αγάπη Gwyneth, Chris, Apple και Moses».

Από τα πιο συγκινητικά μηνύματα, ήταν αυτό της μητέρας της superstar, Tina Knowles, η οποία έγραψε: « Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981 ο Θεός με ευλόγησε με το καλύτερο δώρο. Χρόνια Πολλά».

Επίσης συγκινητικά και γλυκά, ήταν και τα λόγια της αδερφής της Solange: « Παρά τα τόσα πολλά που έχεις καταφέρει, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευγένεια της ψυχής σου. Η αγάπη για τους γύρω σου, η ευαισθησία και η γενναιοδωρία σου με κάνουν περήφανη που είμαι αδερφή και φίλη σου».

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η ευχή της καλής της πεθερούλας Gloria Carter: « Β, ήρθες στη ζωή μου σαν ένα γλυκό κορίτσι του Νότου και εξελίχθηκες σε μία καταπληκτική γυναίκα. Είναι υπέροχο το ότι δεν έχεις αλλάξει και έχεις παραμείνει το άτομο που ήσουν παρά την επιτυχία σου. Η Mama Carter».

Να την χαιρόμαστε λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

H Beyonce σνομπάρει την Kim Kardashian!

Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι στον κόσμο;

Μπούτι «Beyonce» VS μπούτι «Kim Kardashian»: Ποια bootylicious κυρία προτιμάτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα