Τόνυ Μαυρίδης στον Νάσο Γουμενίδη: «Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα»

Ο Τόνυ Μαυρίδης μετά από πολύ καιρό ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει ανοιχτά στον Νάσο Γουμενίδη για τη δικαστική διαμάχη του με την Έλενα Παπαρίζου, για τον έρωτα που του τελείωσε μαζί της, για τη νέα γυναίκα στη ζωή του αλλά και για τα κιλά που κατάφερε να χάσει τελευταία.

Ζητάτε με αγωγή 400.000 ευρώ από την Έλενα Παπαρίζου για διαφυγόντα κέρδη. Ισχύει και αν ναι, αυτό το ποσό αφορά τις κοινές σας επαγγελματικές δραστηριότητες και πώς προκύπτει.

«Δυστυχώς

η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής προκειμένου να διεκδικήσω τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουμε από κοινού... Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική αλλά όταν ξαφνικά το "μας" γίνεται "μού" τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα».

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχε διαρρεύσει από τους κύκλους σας ότι θα τα βρείτε συμβιβαστικά. Τι προέκυψε και τελικά θα ακολουθήσετε την δικαστική οδό;

«Υποτίθεται ότι θα τα βρίσκαμε εξωδικαστικά. Υποτίθεται ότι γι αυτό τον λόγο θα βρισκόμασταν στις 11 Ιουλίου για να το συζητήσουμε αλλά σε αυτό το ραντεβού η πλευρά Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ».

Πώς νιώθετε σε προσωπικό επίπεδο, με όλη αυτή την κατάσταση. Πόσο εύκολο είναι να πρέπει να αντιπαρατεθείς με τον άνθρωπο που μοιράστηκε ένα μέρος της κοινής σου ζωής και με τον οποίο επρόκειτο να κάνεις οικογένεια;

«Αν εξαιρέσεις το δικαστικό μέρος της υπόθεσης που με στεναχωρεί... σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είμαι στην καλύτερή μου φάση...»

Τι γνώμη έχετε για τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

«Την χειρότερη, ειδικά για δύο στενούς συνεργάτες της οι οποίοι την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό».

Η καριέρα ωριμάζει μια γυναίκα ή την κάνει πιο ανώριμη;

«Η καριέρα είναι ένας όρος αόριστος. Η διάρκεια παίζει ρόλο σε μια καριέρα. Αν δίπλα σου έχεις ικανούς συνεργάτες, αυτό το πετυχαίνεις. Αν έχεις συνεργάτες που δεν κοιτούν τον καλλιτέχνη αλλά είτε την πάρτη τους είτε το πώς θα τον ξεζουμίσουν, είναι θέμα χρόνου να ξεφουσκώσει. Και για να μιλήσω με παραδείγματα πραγματικά δείτε την καριέρα του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή και δείτε άλλες καριέρες που τέλειωσαν τόσο απότομα όπως ξεκίνησαν».

Νιώθετε δικαιωμένος με την απόφασή σας να χωρίσετε;

«Η απόφασή να χωρίσουμε ήταν κοινή και το αποτέλεσμα αυτής μου έκανε πολύ καλό. Ξεχώρισα "φίλους", εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Επίσης φάνηκε περίτρανα ότι η κρίση όντως έφερε ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα...»

Ήταν δική σας απόφαση να χωρίσετε;

«Ήταν κοινή απόφαση να τελειώσουμε».

Πόσο έχει επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή ο χωρισμός σας με την Έλενα Παπαρίζου;

«Μου έκανε πολύ καλό καθώς έπαψα ν' ασχολ

Keywords
Τυχαία Θέματα