Η τραυματική παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου πριν τα 50!

Τα απίστευτα αποτελέσματα νέας έρευνας

Το 80% των ανθρώπων που είχαν τραυματική παιδική ηλικία είναι πιο κοντά στον θάνατο πριν κλείσουν τα 50 τους. Συγκεκριμένα η έρευνα υποστηρίζει πως οι γυναίκες που μια τραυματική εμπειρία έχουν 66% πιθανότητες να πεθάνουν οι άνδρες που είχαν δυο τραυματικές εμπειρίες σε παιδική ηλικία, έχουν 80% πιθανότητες να πεθάνουν.

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από τραυματικές εμπειρίες στην παιδική τους ηλικία είναι πιο πιθανό να πεθάνουν νωρίς , υποδεικνύει νέα έρευνα. Οι άνδρες και οι

γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωποι με αντιξοότητες κατά την παιδική τους ηλικία είναι πιο πιθανό να "φύγουν" πριν τα 50 από εκείνους που δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Η έρευνα , με επικεφαλής το γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας ( INSERM ) , σε συνεργασία με το ΕΣΣΚ Διεθνές Κέντρο Μελετών Lifecourse στο University College του Λονδίνου , αφορούσε την σύγκριση των πρόωρων ποσοστών θανάτου ανάμεσα σε περισσότερα από 15.000 άτομα με τις εμπειρίες τους από τις αντιξοότητες που αντιμετώπιζαν στην ηλικία των 7 , 11 , και 16 .

« ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Σύμφωνα με την μελέτη μετατραυματική εμπειρία μπορεί είναι η ελάχιστη φροντίδα, η αμέλεια, ο χωρισμός των γονιών ή η φυλάκιση ενός μέλους της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα