Ανακαλύψτε τα μονοπάτια της Ύδρας σε ένα παιχνίδι «Κρυμμένου Θησαυρού»!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε έναν πανέμορφο και γεμάτο ιστορία τόπο.

Η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών εγκαινιάζει τη διεθνή προώθηση του "The Footpath Systems of Hydra" και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο διεθνές «Κυνήγι Θησαυρού» που διοργανώνεται στο νησί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας.

Με τη δράση αυτή δίνεται η δυνατότητα

να πραγματοποιήσουμε μία μοναδική πεζοπορία και να ανακαλύψουμε τον πολιτισμό, την ιστορία και τη μοναδική ομορφιά της Ύδρας.

Το «Κυνήγι Θησαυρού» εντάσσεται στην διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για το Δίκτυο Μονοπατιών του ιστορικού νησιού που ξεκινά αυτόν τον Σεπτέμβριο, σε μια προσπάθεια προβολής του πολιτισμού, της παράδοσης και της ιδιαίτερης ομορφιάς της Ύδρας.

Η χαρτογράφηση του Δικτύου Μονοπατιών της Ύδρας πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ύδρας, με κύριο στόχο να αναδείξει τα ποικίλα και μοναδικά μονοπάτια του νησιού καθώς επίσης και τα καλντερίμια της πόλης.

Η εν λόγω εκδήλωση θα σημάνει και τη λήξη του 5ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου ( www.aya.com.gr ), που θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά το "Κυνήγι Θησαυρού" θα ακολουθήσει γεύμα για τους συμμετέχοντες.
Σας περιμένουμε στην Ύδρα!

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή άμεσα στη διεύθυνση: [email protected] προσδιορίζοντας το επίπεδο σας: χαμηλό / μεσαίο / υψηλό.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.hydra.gr/en/what-to-do/monopatia-hydra

Keywords
Τυχαία Θέματα