Γιατί εξαφανίστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη;

11:41 7/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το άλλοτε party girl απομονώθηκε σπίτι της

Η Κατερίνα υπήρξε πάντα ένα ανεξάρτητο και αυθόρμητο κορίτσι που διασκέδαζε, ξενυχτούσε, κάπνιζε, έπινε και γενικά ήταν η ψυχή της παρέας. Σπάνια καθόταν σπίτι ή πήγαινε για ύπνο νωρίς, ακόμη και αν την επομένη είχε πρωινό γύρισμα. Αυτή όμως ήταν η προηγούμενη ζωή της Κατερίνας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή και ως ένα σημείο είναι κατανοητό. Η Κατερίνα όμως πήγε από το ένα άκρο στο άλλο μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Ο κυριότερος

λόγος είναι η εγκυμοσύνη, η οποία μπορεί να μην δικαιολογεί την πλήρη απομόνωσή της, αλλά η ηθοποιός προτιμά να περνά όλες τις ώρες της, στο νέο της σπίτι στο Θησείο παρέα κυρίως με τη μητέρα της και με ελάχιστες φίλες. Η ίδια πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της, ότι έχει βαρύνει αρκετά και κουράζεται εύκολα γι αυτό προτιμά να μένει στη σιγουριά και την ασφάλεια του σπιτιού της.

Η εξαφάνισή της από κάθε δημόσια εμφάνιση έγινε αισθητή μια και Κατερίνα καθημερινά, μοίραζε τον χρόνο της στο Trova bar (που διατηρεί με τον αδελφό της, τον Χρήστο Φερεντίνο και μια φίλη της) και στο 6 dogs (bar, αλλά και πολυχώρος του συζύγου της). Θα αργήσουμε όμως να την ξαναδούμε, μια και έχει αποφασίσει μέχρι να γεννήσει, να αφήσει τις περιττές εξόδους και τις άσκοπες δημόσιες εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα