Επανάληψη ΤΩΡΑ: Κανέλλη καλεσμένη στης Ελένης!

Ποιος Ιονέσκο; Ποιο τα «Παιδιά στην εξουσία»; Ποιο μανιφέστο του σουρεαλισμού και του ντανταϊσμού –απεταξάμην! Αυτά να'βλέπε ο Πικάσο να ξαναζωγράφιζε την Γκουέρνικα!

Η Ελένη Μενεγάκη να'χει στο πλατό της καλεσμένη την Λιάνα Κανέλλη και να συζητάνε –κατά κάποιον τρόπο διότι η Μενεγάκη,

δεν σκίστηκε και στις τοποθετήσεις! Ωραιότατη η Ελένη όπως πάντα, αλλά και η Κανέλλη, από φωτογένεια σκίζει! Και επί τρία τεταρτάκια μιλάει μόνη της η κ. Κανέλλη και άκουγε η κ. Μενεγάκη, της οποίας απ'την τόση σιωπή δε μπορεί, θα της περνούσαν απ'το μυαλό κι άλλα πράγματα, όπως «έκλεισα τον θερμοσίφωνο;», «που έχω παρκάρει;», «το μικρό του Καστοριάδη, Κορνήλιος είπαμε ήταν;, και οι Μενσεβίκοι τι διαφορές είχαν με τους Μπολσεβίκους μη και με εξετάσει τώρα η Λιάνα;».

Και αφού μίλησε μόνη της η Λιάνα, αυτορωτήθηκε, αυτοπροκλήθηκε σε απαντήσεις, αυτοτσαντίστηκε, έκανε παρέμβαση - σταθμό η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας, «πιο σιγά Λιάνα μου, πιο σιγά» (σκεφτότανε τα πρώτα κεφάλαια απ'το «10 μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο»του Τζον Ριντ εκείνη την ώρα και ήθελε όσο να'ναι, ησυχία»), μετά την ευχαρίστησε και τελείωσε και αυτό. Επειδή η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι συλλεκτικό κομμάτι, θα μπορούσε παρακαλώ πολύ, ο Άλφα, να την επαναλάβει; Ίσως να μας την και έδειχνε και κάθε πρωί, πριν την επανάληψη του «Δέστε τους»; Τύφλα να χει το «Όλοι αγαπούν τον Ρέιμοντ», που ακολουθεί και είναι εξαιρετική κωμωδία!

Keywords
Τυχαία Θέματα