Ένας (ακόμα) λόγος να ανυπομονούμε για την άνοιξη!

MAC και Proenza Schouler έχουν ετοιμάσει hot συλλογή μακιγιάζ!

"Πάντα θαύμαζα το όραμα των Jack και Lazaro και την οπτική τους" είπε ο James Gager, Creative Director και Senior Vice President της MAC, καθώς ανακοίνωνε την super αυτή συνεργασία που έρχεται

τον Απρίλιο. "Έχουμε δουλέψει μαζί backstage δημιουργώντας υπέροχα looks για τ α shows τους αι είναι συναρπαστικό να τους βλέπω να εξελίσσονται. Έχουν μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση για τα μακιγιάζ που προτείνουν κάθε σεζόν. Ήταν μοναδική εμπειρία η συνεργασία μας, να φέρουμε δηλαδή στις πελάτισσές μας το όραμά τους για την ομορφιά"

Από την πλευρά τους οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez του οικου Proenza Schouler είπαν: "Η ομορφιά πάντα έπαιζε τεράστιο ρόλο σε αυτό που κάνουμε στο catwalk και η MAC ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα εκφράζει τη γυναίκα Proenza Schouler και επειδή η MAC είναι βαθιά συνδεδεμένη με τη μόδα, ξέραμε πώς θα καταλάβαιναν το όραμά μας."

Η συλλογή θα αποτελείται από Ombre Face Powders, Lipsticks, Pro Longwear Eye Liners και Lip Pencils, Nail Lacquers, και ένα πινέλο για πούδρα. Φωτογράφος της καμπάνιας, ο Mario Sorrenti.

Keywords
Τυχαία Θέματα